25 Nisan 2024 Perşembe

Mecliste kadın milletvekili sayısı artmalı

Mecliste kadın milletvekili sayısı artmalı

Isparta

MHP Isparta Milletvekili Aday Adayı Nuray Sağlam, TBMM’de kadın milletvekili sayısının artması gerektiğini belirterek, aday olup seçilmesi durumunda çocukların aile hayatında ve toplumdaki yeri üzerine çalışmalar yapmak istediğini bildirdi.

Isparta Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde Diş Protez Teknisyenliği, Halkla İlişkiler ve Yönetici Asistanlığı yapan başarılı isim  Nuray Sağlam, MHP’den Milletvekili Aday Adayı oldu.

Milletvekili Aday Adayı Sağlam, sözlerine kısa özgeçmişini anlatarak başladı. Sağlam, “Değerli hemşehrilerim; Aile olarak Milliyetçi Hareket Partisine mensup ve milliyetçi muhafazakar bir aileden geliyorum. Keçiborlu Aydoğmuş doğumluyum   evli ve bir çocuk annesiyim” dedi.


 

“BU SEÇİM VATANIMIZIN BEKASI İÇİN ÇOK ÖNEM ARZ ETMEKTEDİR”

MHP Isparta Milletvekili Aday Adayı Nuray Sağlam, Mecliste Kadın Milletvekili sayısının da artması gerektiğini belirterek, şu görüşlerini dile getirdi:

“Ülkemiz, yaşadığımız elim felaketlerin yaralarını sarmaya çalışırken, yine bir kader seçiminin arifesindedir. Bu seçim; Ülkemizin ekonomik, siyasi, askeri ve savunma sanayi, açısından büyüyüp gelişmekte, bu durumdan rahatsız olan, Türkiye‘nin dış düşmanları ve ülkemizdeki bunların vesayetçileri ile vatanını ve milletini seven bu uğurda hiçbir şeyi gözü görmeden canını bile verebilecek fertlerimiz arasında geçecektir. Bu seçim vatanımızın bekası için çok önem arz etmektedir. Bunun bilinci ile hareket edilmesi gerektiğine inanıyorum.

“SEÇİLMEM HALİNDE BU SORUNLARINDA ÜZERİNE GİDECEĞİM”

Isparta’nın sorunlarını biliyorum. Bunlarla ilgili çalışmalarım var. Isparta’mız şimdiye kadar hak ettiği hizmetleri alamamıştır. Isparta’mızın ekonomisine yön veren ürünlerimiz markalaşamamış ve pazarlanmasında her yıl sıkıntılar yaşanmaktadır. Üreticilerimiz bundan zarar görmektedir. Diğer illerle olan ulaşımdaki sıkıntıları da biliyorum. Seçilmem halinde bu sorunlarında üzerine gideceğim. Bunların ve diğer sorunların takipçisi olacağım.

Milletimizin bir ferdi  olarak üzerime düşen sorumlulukları yerine getirmek ve  Milletimizin geleceği için azami katkıda bulunmak istiyorum. Bu maksatla özellikle kadın ve çocukların aile hayatındaki ve toplumdaki yeri üzerine çalışmalar yapmak istiyorum.

Bu düşüncelerle 14 Mayıs seçimlerinde MHP Isparta Milletvekilliği aday adayı olarak başvuruda bulunarak göreve talip oldum. 14 Mayıs 2023 yılında 28. dönem milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR