NURETTİN ARKAN/ DHA YALVAÇ Isparta'nın Yalvaç ilçesinde katıldığı nişan eğlencesinde maganda kurşununun hedefi olan lise son sınıf öğrencisi Arif Can Çetin (19), yaşamını yitirdi.
Yalvaç'a bağlı Bahtiyar köyünde oturan Arif Can Çetin, dün akşam Çamharman köyünde bir nişan merasimine katıldı. Saat 23.00 sıralarında davetlilerden bazıları tabancalarla havaya ateş ettiği sırada Arif Can Çetin'in göğsüne kurşun isabet etti. Bir anda yere yığılan Arif Can Çetin çağrılan 112 ekiplerinin müdahalesinin ardından Yalvaç Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada müdahale edilen Arif Can Çetin kurtarılamadı. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alınırken, Arif Can Çetin'in hangi tabancadan çıkan kurşunla öldüğü balistik inceleme sonucu belirlenecek.
Diğer yandan Arif Can Çetin'in nişan töreninde oynarken çekildiği görüntüler de ortaya çıktı. Görüntülerde Arif Can Çetin, nişanlanan genç ve arkadaşlarıyla birlikte oynarken yer aldı.
Arif Can Çetin'in evlat edinildiği ve ailenin tek çocuğu olduğu belirtildi.
gölbaşı gençlik
08 Mayıs 2018 Salı 08:27Aynı gün Gölbaşı köyünde de oldu bu tarz bir olay 3 kişi yaralandı maganda kurşunu ile. Ve inanmazsınız jandarma geliyor bakıyor küçücük çocukların silah kullandığını ama müdahale veya ceza yok sadece sıkmayın diyor gidiyor ardından olanlar oluyor. Ve yerden seken kurşunla 3 kişi yaralandı. Ama herhangi bir yaptırım yok maalesef
DENİZHAN GÜRORDU
07 Mayıs 2018 Pazartesi 18:12YERLEŞİM YERLERİNDE İSTER EMNİYET İSTER JANDARMA OLSUN GÖREVİNİ MUTLAK SURETTE YAPMAKTA DIR, ARAR TARAR YAKALAR İFADESİNİ ALIR SAVCILIĞA SEVK EDER, GERİSİ SAVCI VE HAKİMİN BİLECEĞİ VE TAKTİRİ KARARINDADIR, JANDARMA MUHTAR AHBAP İLİŞKİSİ DİYE BİR DURUM SÖZ KONUSU OLAMAZ, JANDARMA TEŞKİLATINI VE DE PERSONELİNİ İŞBİRLİK YAPARCASINA KİMSENİN SUÇLAMAYA HAKKI YOK HADDİ DE DEĞİLDİR, SUÇLULAR EĞLENCE İÇİN İZİN ALANDA VE ATTIRANDADIR, JANDARMA NE YAPSIN HER KÖYE HER DÜĞÜNE ASKER Mİ DİKSİN.
bir öğretmen
07 Mayıs 2018 Pazartesi 16:04düğünde silah atana ' kardeşim ya o silahını beline koy ya da benim düğünümü terket. benim sevincim başkasının yası olmasın. ben silah atacak davetli istemiyorum' diyeniniz çıktı mı hiç. ben duymadım. cebinde mermi parası yok veresiye alıp hatır için atıveriyorlar. sonra da vah tüh. geç bunları... bu ikiyüzlülüğün tarafı olan herkesi kınıyorum
Adnan
07 Mayıs 2018 Pazartesi 15:45Vatandaşa 1000 mermi verirsen, düğün bayram demez. Olan masumlara. Yazık.
ıspartalı
07 Mayıs 2018 Pazartesi 14:54hangi tabancadan çıkmasının ne önemi var. kim havaya silah sıktıysa atın içeri geri zekalıları. illa bir can mı gitmeli içeri atmak için. yok arkadaş ya yok ne biçim yasa çıkarıyorlar anlamak mümkün değil. masum canlar gitmeden önlem alın sayın yetkililer. herkes duymuştur illa ki köy düğünlerinde silah atıldığını. neden önlemini almıyorsunuz neden evleri didik didik aramıyorsunuz. sonra diyoruz avrupa bizi kıskanıyor. komik olmayalım lütfen. rezil oluyoruz bu tipler yüzünden dünyaya
AOY
07 Mayıs 2018 Pazartesi 14:29Allah kahretsin yasaklayın artık şu barbarlığı. Polis bölgesiyse polis, jandarma bölgesiyse jandarma müdehale etsin. Ahbap çavuş ilişkisini bıraksın. Kaybettik gencecik fidanı.
Mehmet
07 Mayıs 2018 Pazartesi 14:03aq böyle sistemin adamın zevkine havaya sıktığı silah 1 km ilerde gelip bana giriyor ara ki bulasın bul ki hesap sorasın asacan bunları