10 Mart’taki seçimlerde yeniden aday olan Lokantacılar Odası Başkanı Arif Günay, odaya üye esnaflara yönelik kişiye özel avantaj kartı verdiklerini belirterek, “Üyelerimiz bu kartla sektör dışında anlaşma sağladığımız tüm işyerlerindeki hizmetlerden indirimli olarak yararlanabilecekler” dedi.
Isparta Lokantacılar Odası’nda kongre öncesi büyük heyecan yaşanıyor. Odaya kayıtlı 821 üyenin oy kullanması beklenen Oda seçimleri 10 Mart Perşembe günü saat 10.00 da Süleyman Demirel Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Halen Lokantacılar Odası Başkanlığını yürütmekte olan ve 10 Mart’taki kongrede yeniden aday olduğunu daha önce açıklayan Oda Başkanı Arif Günay ekibi ile birlikte Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’ı ziyaret ederek yaptıkları ve yapacakları çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu.
ÜYELERİMİZE AVANTAJ KARTI HAZIRLADIK
Isparta Lokantacılar Odası Başkanı ve Başkan Adayı Arif Günay, oda olarak üyelere yönelik kişiye özel avantaj kartları hazırlattıklarını ve bunların dağıtımına da başladıklarını kaydederek şöyle konuştu:
“Üyelerimize özel avantaj kartları sayesinde üyelerimiz çeşitli sektörlerde anlaşma sağladığımız firmalarla belirli oranlarda indirim karşılığında daha uygun şekilde faydalanabilecekler. Anlaşma sağladığımız işyerleri arasında hastaneler, halı yıkama işyerleri, Akaryakıt istasyonları, Özel Eğitim Kurumları, AVM’ler ve birçok işyeri bulunmaktadır. Üyelerimiz kendilerine dağıtılan avantaj kartları sayesinde bu işyerlerinden belirli oranlarda indirimli faydalanabileceklerdir. Üyelerimizin kendilerine dağıtılan avantaj kartları sayesinde yararlanabilecekleri indirim listeleri güncel olarak her üyemize iletilmiştir. Yeni anlaşma yaptığımız işyerleri de anında üyelerimize bildirilmektedir. Amacımız, üyelerimizin diğer sektörlerdeki işyerlerindeki hizmetlerden daha indirimli yararlanmalarını sağlamaktır” dedi.
ODAMIZA KAYITLI 220 KADIN ÜYE BULUNUYOR
Isparta Lokantacılar Odası Başkanı ve Başkan Adayı Arif Günay, odaya kayıtlı 821 üyenin 220’sini kadın üyelerin oluşturduğunu belirterek, “Kadın üyelerimizi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde unutmayacağız, inşallah bu özel günde onları bir araya getirmeyi planlıyoruz” dedi.
İceriden
26 Şubat 2022 Cumartesi 02:02Arif Başkan büyüksün
Tostçu
26 Şubat 2022 Cumartesi 01:59Yıllardır aidat verdiğimiz adam bunu bile yapamadı. Teşekkürler
Pideci
25 Şubat 2022 Cuma 20:57Odanın aslı görevi tüm üyelerle ilgilenmek. Böyle işler yapın canımı yiyin
Sulu yemek bizim işimiz
25 Şubat 2022 Cuma 20:55Bu tür işler yıllardır yapılmalıydı fakat fırıncı başkan başka işlere bakamadi
ısparta
25 Şubat 2022 Cuma 19:01nuri erdeğerin adam ettikleri nedense ihanet etme çaasına düşmüşler ben söyliyeyim nuri aday olduktan sonra sizin hükmünüz geçmez zaten hile ile oturdun o koltuğa neyse kısmet 10 marta kadarmış sana güle güle diyoruz
xxx
25 Şubat 2022 Cuma 15:26iyi düşünülmüş bir uygulama sayın başkanımızı tebrik ediyorum.
Fırıncı
25 Şubat 2022 Cuma 13:52Bu kişi başkan olamaz ise bu kartların ne hükmü olacak, bu kartlar odadaki hali hazırda bulunan 500 bin TL nin içinden mi yaptırılıyor???