İş Adamı Salih Kurt'un işletmeciliğini yaptığı Isparta’nın markası olan LEONTİ bir ilke daha imza attı.
İş Adamı Salih Kurt Leonti markalı antifirizli cam suyu imalatı yaptı. Kurt leonti markalı cam suyu artık halkın hizmetinde bütün petrollerde satışa sunulduğunu açıkladı.
Ülke ekonomisine katkı ilkesinden yola çıkarak cesur müteşebbis anlayışıyla yatırımlarını hızla arttırmaya devam edildiğini söyleyen İş Adamı Salih Kurt; ‘ kendisini her zaman yenileyerek en iyi olmak adına mücadelesini sürdürmek olan firmamız, sektöründe etkin rol oynayan, örnek ve güvenilir firma olma ilkesini kendisine vizyon edinmiştir. Başarının yenilikçi, estetik, kaliteli üretimde olduğunun bilincinde olan firmamız, müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmayı da kendine hedef belirlemiştir.
Kendi gücüyle olabildiğince hızlı ve planlı üretim yapan firmamız, öz sermayesiyle ilerlemeyi ve dürüstlük ilkesini her zaman benimsemekte ve başarının müşterileri ile birlikte kazanmak olduğunun bilinciyle hareket etmektedir.‘dedi