Aradan 1 aylık süre geçmesine rağmen Bakanlık bir aylıksüreyi kullanmak yerine sorunun çözümünü yine son güne bırakmış ve çalışanlarıyine ayın 15’inde maaşın yanında ek ödemeyi alamama riski ile karşı karşıyabırakmıştır.
Sağlık çalışanlarını mağdur edecek bu durumun çözülmesi içinilgili bürokratların bu konuda insiyatif alarak acilen sorunu çözmesigerekmektedir. Gelecek yıl için global bütçe ile ilgili hazırlıkların daha önceyapılıp çalışanları mağdur etmeyecek bir anlayışın tesis edilmesi ve bir dahaaynı sorunla karşılaşılmaması için Sağlık-Sen olarak bu konunun takipçisiolacağımızın bilinmesini isteriz. Global bütçe protokolünün geciktirilmesi ileçalışanları mağdur eden bürokratlar ile ilgili de Bakanlığın gerekeni yapmasını‘sağlık çalışanlarının yetkili sendikası Sağlık-Sen’ olarak talep ediyoruz.
k kartal
17 Şubat 2015 Salı 14:07sayın başlar maaasları aldınız oh ne eyı taşörenın maaş nerde üc aytır 50 gün oldu maaas yok ne ayıp yaaaa ev ellerınız vıjtana koyun maasları yatırn başlar osman bey
32misafir32
17 Şubat 2015 Salı 08:46Hastanelerde çalışar Şirket Personelleri daha Ocak ayındaki maaşlarını alamadılar. Bu insanların aileleri ne içer ne yer taş toprak mı yer hiç düşünen yok. Elektrik Doğalgaz Ödemeleri hep faize girdi. Yetkililer artık bu şirket personellerinin maaş gecikmelerine bir çözüm bulsun. Genel sekreterlik Konuya el atsın artık
aykut
19 Şubat 2015 Perşembe 09:57taşeron işci kardeşlerim susmayın korkmayın maaşınızı ayın ilk günü alamıyorsanız faturalarınız gecikiyor faize kalıyorsa yasal hakkınızı arayın mahkemelere baş vurun ve gecikme bedelinizi ve fatura gecikme bedelinizi geri alın paranızı işletenlerde cezasını çeksin.paralarınız repoda değilcebinizde dursun.unutmayın tok açın halinden ****amaz.
BİLİR BİLMEZ KONUŞMAMAK LAZIM
16 Şubat 2015 Pazartesi 21:52EVEEEEET ALİ BİLİR GÜNDÜZÜ ANLADIK HANGİ HASTANEYE KİMİ ATASAM BBUNU BİLMEYEN YOK GECE NEREDE NE ÇALIŞTIĞINI KİMİNLE NE ÇALIŞTIĞINI SEN NERDEN BİLİYON. ERDAL ABİN SENİ YER , SEN MEMNUNSAN DAHADA MEMNUN EDER
Ali Bilir
16 Şubat 2015 Pazartesi 19:32Buradan yorum yapan arkadaslar erdal abimi tanımıyor. Adam gecesini gunduzune katarak çalışıyor.ben erdaldan memnunum arkadaş
Ahmet YÜCEL
16 Şubat 2015 Pazartesi 18:01ooo Erdal bey sarı sendika Isparta sağlıksen başkanı ne oldu bizim durum. nerede senin sendika başkanlığın hak hukuk kollama görevin ,seni oraya yesin içsin yatsın haksızlık hukuksuzluk yapanlarla kanka olsun diye mi seçtiler ne dersin.
Sağlıkço
16 Şubat 2015 Pazartesi 17:53beğenemedinmi?
sağlıkcı
16 Şubat 2015 Pazartesi 16:12sen mi?