27 Nisan 2024 Cumartesi

Kurtuluş Mahallesi’nin güçlü muhtar adayı Mehmet Mete Coşkun

Kurtuluş Mahallesi’nin güçlü muhtar adayı Mehmet Mete Coşkun

Isparta

Isparta'nın saygın isimlerinden Kurtuluş Mahallesi muhtar adayı Mehmet Mete Coşkun, çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Doğduğu günden bu yana Kurtuluş Mahallesi’nde ikamet eden Coşkun, mahallenin sorunlarını tespit ederek çözüm için projeler üstünde çalışıyor. Mahalle sakinlerinden olumlu dönüşler alan Coşkun; ‘Hizmet için varım’ dedi.

MEHMET METE COŞKUN KİMDİR?

Diğer büyük mahallelerin aldığı hizmetlerin fazlasını Kurtuluş Mahallesi’ne getirmek için adaylığını açıklayan Coşkun, açıklamasında; “1964 Isparta Kurtuluş Mahallesi Doğumluyum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Isparta’da tamamladım. Daha sonrasında, Akdeniz Üniversitesi İnşaat Teknikerliği Bölümü’nden mezun oldum. İş hayatıma Isparta Mensucat Fabrikası’nda Vardiya Amiri olarak başladım. İlerleyen yıllarda, Isparta’mıza istihdam ve gelir kaynağı noktasında büyük hizmetler veren, uluslararası bir firma olan Pepsi Co. Şirketinde çalışmaya başladım. Çalıştığım süre içerisinde, önce Isparta Merkez ve daha sonra İl Müfettişi olarak görev yaptım. Firma yaptığım çalışmalardan memnun kaldı ve Akdeniz Bölge Müfettişi olarak atadı. 2014 yılında emekli olduktan sonra Isparta’da farklı sektörlerde işletmecilik yaptım. Doğduğum günden bugüne kadar hep mahallemde yaşadım, baba yadigarı evimizden hiç ayrılmadım. Mahallemizde yaşayan insanları birebir tanımanın ötesinde, lakapları ile de bilirim. Amacım; 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Muhtarlık yarışını göğüsleyip, diğer büyük mahallelerin aldığı hizmetlerin fazlasını mahalleme getirmek başlıca hedefimdir. İnsanların huzur bulduğu parkımızı daha da güzelleştirerek, yeşilimizi koruyup, binalaşmanın modern seviyeye getirilmesi için gece gündüz çalışacağımız sizlerle paylaşıyorum. 2019-2024 döneminde yaptığım Azalık ve Muhtar Vekilliği görevlerim sırasında mahallemizin sorunlarını, çözüm önerilerini ve mahallemizi nasıl daha da güzelleştirebileceğimizin üzerine detaylı çalıştım. Allah’ın izni, sizlerin teveccühü ve oylarıyla seçileceğim Muhtarlık görevine hazırım. Acınız acım, sevinciniz sevincimdir” ifadelerine yer verdi.

İletişim: 0 532 356 19 98

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Sade vatandas

21 Mart 2024 Perşembe 15:05

Muhtar adayları belediye başkanlarından daha iştahlı, muhtar maaşları vekil maaşına çıkarılacak diye bir söylenti mi var? Süper emeklilik mi var? Size ne vaat edildi de bu kadar şevkle seçim çalışması yapıyorsunuz?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR