04 Kasım 2018 Pazar 13:21
Isparta
Isparta’da 8 farklı dernek ve vakıfın ortak organizasyonu ile 5 Kasım Pazartesi günü ‘Kudüs Ümmetin Başkenti’ programı gerçekleştirilecek.
Kudüs’te yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirilecek etkinlik, 5 Kasım 2018 Pazartesi günü saat 20:00’de Süleyman Demirel Kongre Merkezi’nde yapılacak.
‘Kudüs İmkan Değil, İman Meselesidir’ diyen platform yöneticileri ücretsiz olan etkinliğe tüm Ispartalıları davet ettiler. Programa Mescid-i Aksa Vaizi Şeyh Muhammed Arif, Mescid-i Aksa Müezzini Majd Hidmii ve Grup Genç’te katılacak.
Toruykalı
05 Kasım 2018 Pazartesi 08:56Kudüs niye sadece müslümanlar için kıymetli, hristiyan ve yahudiler için hiç değeri yokmu? Kudüs hiç bir dinin veya ırkın başkenti olamaz. Çünkü Kudüs 3 dinin ortak mirasıdır. Yani kısacası, dini bakımdan önemli olan kudüsü her din benim derse olacağı bu olur ve elden gider. Orası ortak miras tır ve Müze şehir olması için başkaldır. Böyle bağırırsan eldeki pirinçten olursun.
Hakan
05 Kasım 2018 Pazartesi 08:19Nasil bir millet olduk ya, bunda bile siyaset konuşuluyor. Arkadaşım israili okadar seviyorsaniz buuyrun size dostunuz birbirinizin sırtını sivazlayin.Ama israil benim düşmanımdir. Zaten Osmanlının yıkılmasına sebep olanlar da sizin gibi zihniyeti olanlardı. Yazık yazık. Siz Akp ye ve Araplara olan kininizden Vatan elden gitse ses çıkarmayacak karaktere sahipsiniz.
Mehmet
05 Kasım 2018 Pazartesi 00:18Benim başkentim ötükendir israil ile de alıp veremediğim yoktur. osmanlıyı sırtından vuran araplar bin beter olsun
Mehmet
05 Kasım 2018 Pazartesi 00:17Benim başkentim ötükendir
Fatih
04 Kasım 2018 Pazar 14:41Bırakın bu işleri. Israil 'in dostu,can yoldası Akpdir.
Anti akepe
04 Kasım 2018 Pazar 14:22Ümmetin lideri reyize İsrail'in, yahudilerin başkenti Kudüs'e hoşgeldiniz diyorlar reyizden tepki yok, karar verin kardeşim Kudüs yahudilerin mi yoksa ümmetin mi başkenti