27 Temmuz 2024 Cumartesi

Koza Tekstil Giyim Mağazası görkemli törenle açıldı

Koza Tekstil Giyim Mağazası görkemli törenle açıldı

Isparta

Koza Tekstil Giyim Mağazası, Isparta'da düzenlenen görkemli bir törenle kapılarını açtı. Açılışa, şehrin önde gelen isimleri ve çok sayıda davetli katıldı. Şehrin yeni cazibe merkezi olmayı hedefleyen Koza Tekstil'in açılışında, Vali Yardımcısı Hamdullah Suphi Özgödek, Isparta Ak Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, CHP Milletvekili Yalım Halıcı, MHP Milletvekili Hasan Basri Sönmez, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ITSO Başkanı Metin Çelik, 6. Bölge Esnaf Kredi ve Kefalet Bölge Birlik Başkanı Ahmet Tural, MHP İl Başkanı Önder Topçu, IGSİAD Başkanı Kubilay Kapı ve çok sayıda seçkin misafir yer aldı.

 

Tören, davetlilerin yoğun ilgisiyle başladı. Mağazanın önünde kurulan sahnede, ilk olarak yerel müzik gruplarının performanslarıyla katılımcılara keyifli anlar yaşatıldı. Ardından, açılış konuşmaları için protokol sahneye davet edildi.
 


Vali Yardımcısı Hamdullah Suphi Özgödek, köklü bir tesisinin başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirerek “ Köklü Tesisin bir şubesinin daha burada açılışı dolayısıyla kendilerini öncelikle tebrik ederim. Burada güzel bir katılım sağlandı. Firmanın şimdiye kadar olan başarısı, bundan sonraki süreçte de başarılı olacağının bir göstergesi olarak kabul edilebilir. Isparta’mıza ve bütün çalışanlarına, başta Ali Bey'e, Salih Bey'e ve hepimize hayırlı uğurlu olsun” ifadesini kullandı. 


Ak Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz Isparta’ya sağlanan istihdam için Kiremitçi ailesine teşekkürlerini ileterek “ Burada kıymetli Ali abim ile Salih bey kardeşimin Koza Tekstil AVM’nin açılışında sizlerle bir aradayız. Bizler, halıcılıktan sonra bu sektörde gözlerimizi açtık ve sektör bizi buralara doğru itti. Bu süreçte tuhafiye ve konfeksiyon alanında kardeşlerimizle beraber Isparta’da bu mesleği icra ettik. Ben de bu mesleği yaklaşık 26 yıl icra etmiş bir kardeşiniz olarak, buradaki AVM’nin yaklaşık 65 çalışanıyla birlikte Isparta’mıza yeni bir istihdam sağlamasını ve bu yeni tesisin hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Ancak burada rahmetli Halil amcam da olsaydı, kendisiyle halıcılıktan beri beraberdik ve ticari alışverişlerimiz çok oldu. Ali abimle de birçok ticari alışverişimiz oldu. Dolayısıyla, hem Halil amcamızı rahmetle anıyorum hem de bu vesileyle aramızdan ayrılan büyüklerimize rahmet diliyorum. Bu tesisin, başta Kiremitçi ailesi ve tüm Isparta’mıza hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu. 

 

 

Isparta’ya çok büyük değer kattıkları için teşekkür eden MHP Milletvekili Hasan Basri Sönmez “Kıymetli Kiremitçi ailesine, Isparta'mıza böyle bir tesis kazandırdıkları için çok teşekkür ediyorum. Isparta'mıza çok büyük değer kattınız. Rabbim huzurlu ve bereketli işler nasip etsin. Hepinizi tebrik ediyorum” dedi.


 

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Koza Tekstil'in Isparta'ya kazandırılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, mağazanın şehrin ekonomisine ve istihdamına önemli katkılar sağlayacağını vurguladı. 

 


Başkan Başdeğirmen, “Koza Tekstil, Isparta'nın en önemli işletmelerinden biri olarak, yıllardır vergi konusunda çok büyük destekler sunmaktadır. Sadece ekonomik alanda değil, ihtiyaç sahibi vatandaşların ihtiyaçlarını karşılama anlamında da hayırsever vatandaş olarak büyük destekleri bulunmaktadır. Öncelikle, bu katkılarından dolayı onlara teşekkür ediyorum. Isparta'da yapılan bu güzel çalışmalardan dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum. 

 

Belediye olarak her zaman söylediğim gibi, bu tür işletmeler açıldığı sürece ve faturalar kesilip kârlar elde edildikten sonra, devletimize verilen vergilerden şehrimize büyük paylar ayrıldığını bilmenizi istiyorum. Bugün Isparta Belediyesi olarak yaptığımız hizmetlerin içinde, bu tür işletmelerin vermiş olduğu vergilerden aldığımız payların ve yatırımlarımızda onların katkılarının büyük rolü bulunmaktadır. Hem istihdam sağlayarak eleman çalıştırma, insanların ellerine ekmek götürme anlamında, hem de memleketimize yaptıkları yatırımlar anlamında çok güzel işler yapıyorlar. 
 

 


Salih ve Ali kardeşlerimi kutluyorum, şehrimize hizmet ediyorlar. Rabbim, onlara bereketli kazançlar nasip etsin; kazasız, zararsız ve ziyansız bir şekilde elemanlarıyla birlikte bu memlekete hizmet etmeyi daim eylesin. Hayırlı ve uğurlu olsun, tebrik ediyorum” dedi.
ITSO Başkanı Metin Çelik ise yaptığı konuşmada, Koza Tekstil’in yerel ekonomiye sağlayacağı katkılardan bahsederek, mağazanın yaratacağı yeni istihdam olanaklarıyla birlikte Isparta halkına daha fazla hizmet sunacağını belirtti.

 


6. Bölge Esnaf Kredi ve Kefalet Bölge Birlik Başkanı Ahmet Tural, “Kiremitçi ailesini tebrik ediyoruz. Güzel bir tesisi ilimize kazandırdıkları için kendilerine teşekkür ediyoruz. Her açılan tesisin hem sizlere katkı sağladığını hem de ekonomiye katkı yaptığını biliyoruz. Bu nedenle aileyi tebrik ediyor, başarılar diliyor ve tesisin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadesini kullandı. 

 


CHP Milletvekili Yalım Halıcı, Isparta adına çok teşekkür ettiğini belirterek “Öncelikle bu mekanın Kiremitçi ailesine ve Isparta'mıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Geçtiğimiz dönemlerde bu yatırımı yapma cesaretinde olan herkesi öncelikle tebrik ediyorum. Bakın, burada birçok insanımız istihdam edilecek, birçok hemşeri iş bulacak. Koza Tekstil, önemli bir marka haline geldi. Dolayısıyla, Sayın Ali Kiremitçi nezdinde hem bütün ailesine hem de çalışanlarına, burası için emek veren herkese Isparta adına teşekkür ediyorum. 
Başta siyasetçiler ve kamu bürokrasisi olmak üzere, bütün Ispartalıların bu tarz yatırımları teşvik etmesi ve desteklemesi gerekiyor. Isparta’nın buna ihtiyacı var. Isparta’nın üniversite dışında bir plana da ihtiyacı var. İşte bu B planı, bu yatırımlarla canlanacak. Biz siyasetçiler olarak teşvik konusunda ve diğer noktalarda elimizden geldiği kadar bu yatırımcılara, bu hemşerilerimize destek olmalıyız. Bu mekanın hem Isparta'mıza hem aileye hem de çalışanlara hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

 


İşletme sahiplerinden Salih Kiremitçi açılış sırasında kendisini yalnız bırakmayan vatandaşlara teşekkür ederek “Öncelikle teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün burada, Isparta ekonomisi için hem iş gücü anlamında hem de ekonomiye katkı anlamında büyük bir tesis açmış bulunmaktayız. Rabbim, bu tesisin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını niyaz ediyorum. Daha nice açılışlarda hep beraber olmak dileğiyle, yatırımlarımızın devam edeceğini buradan sizlerle paylaşmak istiyorum. Çok teşekkür ediyorum.

Vatandaşlarımızın her zaman karşılarında muhatap bulacaklarını bilmelerini isterim. Ekonomik şartlar oldukça zor olduğu için insanlar zorlanıyor. Biz bu zorlukları hep beraber aşmak için, özellikle fiyat konusunda dip seviyelerde müşterilerimize hizmet vermeye devam ediyoruz. Sürümden kazanmaya çalışıyoruz ve halkımıza en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla sunmaya çalışıyoruz” ifadesini kullandı.
Konuşmaların ardından, davetliler kurdele kesimi için sahneye davet edildi. Büyük bir coşkuyla gerçekleşen kurdele kesimi sonrasında, mağaza resmen hizmete girdi. Açılışa özel olarak tüm ürünlerde uygulanan yüzde 10 indirim, alışveriş severler tarafından büyük ilgi gördü. Mağazayı gezen misafirler, ürünleri yakından inceleyerek alışveriş yapma fırsatı buldular.

Açılış töreni boyunca misafirlere çeşitli ikramlar sunuldu ve mağaza içerisinde oluşturulan özel bölümlerde ürün tanıtımları gerçekleştirildi. Renkli balonlar ve çiçeklerle süslenen mağaza, ilk günden büyük beğeni topladı. Koza Tekstil’in geniş ürün yelpazesi, her yaşa ve tarza hitap eden şık ve kaliteli giyim seçenekleriyle Isparta halkına hizmet vermeye başladı.

 

Koza Tekstil Giyim Mağazası, modern ve şık dekorasyonuyla dikkat çekti.. Mağazanın ferah ve geniş alanları, müşterilere rahat bir alışveriş deneyimi sunuyor. Özellikle gençler ve aileler için cazip alışveriş imkanları sunan mağaza, kısa sürede şehrin en popüler alışveriş noktalarından biri olmayı hedefliyor.


 

Koza Tekstil yetkilileri, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam edeceklerini belirtti. Yeni mağaza, Isparta halkına sunduğu zengin ürün yelpazesi ve uygun fiyatlarla, bölgenin en önemli alışveriş merkezlerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.


Koza Tekstil Giyim Mağazası'nın açılışı, şehrin sosyal ve ekonomik hayatına yeni bir dinamizm kazandırırken, katılımcılar tarafından uzun süre unutulmayacak bir etkinlik olarak hafızalarda yer etti. Mağazanın, önümüzdeki günlerde de çeşitli kampanyalar ve etkinliklerle müşterilerini memnun etmeye devam edeceği belirtildi.

 

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR