26 Nisan 2024 Cuma

Korkunç kazada otomobil kağıt gibi ezildi

Korkunç kazada otomobil kağıt gibi ezildi

Isparta

Isparta'da sürücünün kontrolünden çıkan otomobil refüje savruldu. Kazada sürücü ile yanında yolcu olarak bulunan bir kişinin yaralandığı öğrenildi. Kaza bugün sabah saatlerinde Isparta-Gönen karayolu Göltaş Fabrikasının önünde meydana geldi. Sürücünün kontrol hakimiyetini kaybetmesiyle yoldan çıkan otomobil takla atarak, refüje çıktı. Hurdaya dönen otomobilde 2 kişi yaralandı. Yaralıları sabah işe giden vatandaşların kurtardığı öğrenildi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Siz anlamazsınız

30 Haziran 2022 Perşembe 20:40

Can güvenli adına tofaş mühendisleri bu kuş serisini katlamalı yapıyorlar. Böylece arabada yaşam üçgeni oluşuyor. İnsanlar ölmeden içinden çıkabiliyor

Şofer

30 Haziran 2022 Perşembe 17:07

Orası 5km çevresi komple toz malesef ağaçlar bile renk değiştirmiş yolun üstü toz dikkatli olun!!!

ISPARTA LI

30 Haziran 2022 Perşembe 13:51

Yol da çimento tozu oluyor refüj sulaması de yola geldiği için ve ya yağmur yağdığı zaman yol kayganlaşıyor. Buna göltaş ve karayolları ortaklaşa anlaşıp alt geçit yapılması gerekiyor.

YABANCI

30 Haziran 2022 Perşembe 13:12

çimento fabrikasını kapatın.HALKIN MEYVA BAHÇELERİNE ZARAR VERİYOR. mensucata,kimo ya karşı çıkanlar.mermer ocaklarına karşı çıkanlar.YABACILARI TARIMDA SİĞORTASIZ ÇALIŞTIRANLAR,VE bunlara seyirci kalan hukuk MENSUPLARI YANİ( AVUKAT) beyler hani insan hakları koruyucusuydunuz.RABBİM SİZİ HER İKİ CİHANDA İMTİHAN EDİYOR SİZ CÜZDANIN 2 ĞÜZÜ ARASINDA ADALETİ UYGULUYORSUNUZ.RABBİM SİZİ İMTİHAN EDECEK

YARIN SENDE ORDA BİTERSİN..

30 Haziran 2022 Perşembe 12:05

Çimento tozlu yol için hiçbir uyarı levhası,set vs.yok.Hepimizin başına burda kaza gelebilir.Duyarlı olalım,medeni bir şekilde tepkimizi belli edelim.Yazıktır.

Erkan

30 Haziran 2022 Perşembe 11:37

O yoldan geçmemek için yağışlı havada sürekli Senirce Yolunu kullanırım.Çünkü yağışla birlikte adeta asvalt üstünde kaygan jel tabaka oluşuyor.Yolun Göltaş önünde bulunan kısmı düzenli olarak yıkanmalı.Ya da başka bir çözüm ile toz tabaka oluşmamalı.

Uçacaksınhavalarauçakasın

30 Haziran 2022 Perşembe 11:25

Sahibinden satılık temiz araç fiyat 120000

Onur

30 Haziran 2022 Perşembe 11:02

Evet o yolda kazalar en büyük nedeni Göltaş tan yayılan tozlar, bir de Eğirdir yolu üzerinde Demirel ailesinin bir fabrikası var o da Isparta yı öyle bir dumana boğuyor ki. Nedense hiç kimsenin bu konudan rahatsız olduğu yok. Bu kadar insanın kul hakkı oluşuyor şahsen ben hakkımı helal etmiyorum.

Ispartalı

30 Haziran 2022 Perşembe 10:26

Göltaşın çimento tozu yollara geliyor ve kayganlaşıyor. Buda kazaya sebep oluyor diye düşünüyorum. O bölgede çok kaza oluyor

Salih

30 Haziran 2022 Perşembe 10:24

O yola dikkat.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR