29 Ağustos 2018 Çarşamba 23:14
Isparta
Ispartalı Uzman Çavuş Ufuk Kaşıkçı. Vatanını ve bayrağını çok sevdiği için uzman çavuş oldu. Türkiye’nin Afrinharekatında başarıyla görev yaptı. Türk milleti gibi ailesine de gururlandırdı. Ancak görev yaptığı Giresun’un Şebinkarahisar ilçesinde kendi silahı ile kafasına ateş ederek intihar ettiği ileri sürüldü. Aile oğlunun intihar edebileceğine ihtimal bile vermiyor. Babası ve annesi ise devlet büyüklerine sitem etti. Sitemlerinin sebebi ise kimsenin onlara başsağlığı bile dilememesi.
EKSİK SÖYLEMİŞSİN.
31 Ağustos 2018 Cuma 14:00EVET ANNE BABA İÇİN ÜZÜCÜ BİR DURUM EVLADINI YİTİRMEK. AMA DEVLET BÜYÜKLERİNE SİTEM EDERKEN EKSİK ETMİŞSİN BE ABLACIM ABİCİM. SİTEMİN KONUSU Bİ BAŞSAĞLIĞI DİLEMEKTEN DAHA ÖNCESİ ÖLÜMÜN SEBEBİNİN ARAŞTIRILMASI OLMALIYDI. BELKİ İNTİHAR ETMEDİ. KEŞKE ÖNCE ÖLÜM SEBEBİNİN ARAŞTIRILMASINI İSTESEYDİN.
ümit
30 Ağustos 2018 Perşembe 13:40Allah rahmet etsin.
Vatandaş
30 Ağustos 2018 Perşembe 00:47RABBİM kimseye evlad acısı vermesin zor bi durum intihar etse de etmese de onun evladı gitmiş.hemde vatana hizmet ederken polislik askerlik kolay meslekler değil sabır işi RABBİM bilir ne olduğunu belki şehit belki ölü bilmiyoruz olayın ne olduğunu ailesinin başı sağolsun sabır versin ALLAH ım
selvi
30 Ağustos 2018 Perşembe 00:37allah rahmet eylesin