25 Nisan 2024 Perşembe

Kendimi bir gönül eri gibi görüyorum

Kendimi bir gönül eri gibi görüyorum

Isparta

Adalet ve Kalkınma Partisi’nde Milletvekili Aday Adaylığı için başvurular aralıksız devam ediyor.

Bu çerçevede AK Parti’ye Milletvekili Aday Adaylığı için başvuranlardan birisi de  ISUBÜ Öğretim Görevlisi Hatice Vildan Müftüoğlu oldu. Gerekli şartları yerine getirerek görevinden istifa eden ve dün partide düzenlediği toplantı ile aday adaylığını açıklayan Müftüoğlu, kendisinin 31 yıldır öğretmenlik ve Üniversite hocalığı görevlerinde bulunduğunu belirterek amacının bir gönül eri gibi çalışmak ve Allah nasip ederde Milletvekili seçildiği takdirde köy, kent, mahalle demeksizin her yere hizmet etmek için gayret sarfetmek olduğunu belirtti.  En önemli amacının insanlara yardımcı olmak olduğunu kaydeden Müftüoğlu kendisinin kadrosunun Sütçüler MYO’da olduğunu ama ISUBÜ’ye  İletişim Fakültesinde öğretim görevlisi olarak görev yaptığını hatırlattı. Müftüoğlu parti binasındaki adaylık açıklamasında şu görüşlere yer verdi.
“Değerli basın mensupları öncelikle yaşanan depremlerde ve dün meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, vefat edenlerin ailelerine ve bütün milletimize başsağlığı dilerim. Ülke olarak yaşadığımız bu zor zamanlarda bir yandan da halkın iradesinin tecellisi için sandığa gitmekteyiz. Seçimlerin milletimize, Türkiye’ye  gönül vermiş bütün dost  ve kardeş ülkelere hayır getirmesini temenni ediyorum.

Otuz bir yıldan fazla emek verdiğim eğitim öğretim alanındaki tecrübe ve bilgilerimi, çocuklarımızın gençlerimizin dolayısıyla bu ülke insanının hak ettiği mutlu ve başarılı gelecek için milletimizin hizmetine sunmak istiyorum.

Halkımız teveccüh gösterir de beni kendine vekil seçerse “insan” merkezli bir yaklaşımla, köy, köy, mahalle muhalle dolaşıp halkımızın dertlerine çare, düşüncelerine tercümen olmaya gayret edeceğim.”

“BİNLERCE ÖĞRENCİ YETİŞTİRDİM”

Müftüoğlu, gerek öğretmenlik gerekse üniversitedeki hocalık döneminde binlerce öğrenci yetiştirdiğini belirterek, “1963 Ankara doğumluyum, eğitimimi Ankara ve Isparta’da yürüttüm. Isparta İmam Hatip Lisesinden mezun oldum, Üniversite hayatımı Gazi Türk Dili ve Edebiyat Fakültesi’nde tamamladım. Birçok okulda görev yaptım, daha sonra Üniversiteye geçtim şu anda Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sütçüler Meslek Yüksek Okulunda kadroluyum Aynı zamanda SDÜ'de de derslere girmekteyim. Her zaman iyi insan yetiştirmeye gayret ettim, eğer nasip olur Milletvekili seçilirsem tecrübelerimle ve birikimlerimle  TBMM’de halka en iyi hizmeti verme gayreti içerisinde olacağım, daima halkın içerisinde olacağım, Ankara’dan çok Isparta’da olacağım, vatandaşlarımızın her türlü sorunuyla yakından ilgilenip sorunlarının çözümüne gayret göstereceğim. Onların gönül eri gibi çalışacağım” dedi.

 

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR