Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, Ankara ziyaretinde görüştüğü Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan müjde ile döndü. Başkan Parlak, ilçeye 301 TOKİ konut sözü aldığını söyledi. Parlak ayrıca bakanlık tarafından 1 Milyon lira da destekte bulunulduğunu söyledi.
Cumhur İttifakı Belediye Başkanları geçtiğimiz günlerde Ankara'da çeşitli ziyaretlerde bulunmuştu. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüşen belediye başkanları tek tek destek almıştı.
Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz öncülüğünde Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u ziyaretlerinin ardından açıklamalarda bulundu.
Başkan Parlak, belediyeye 1 Milyon lira destekte bulunulduğuna dikkat çekerek, TOKİ konutu için ise Bakan Kurum'dan söz aldığını söyledi. Parlak: "Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a, TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz'e çok teşekkür ediyoruz" dedi.
Isparta'da bugün kaybettiklerimiz 29 Nisan 2025
Sürekli kazaların yaşandığı o kavşakta önlem şart
Isparta’da sahte içki operasyonları
Nisan ayında Isparta'da bin 905 kişi yakalandı
Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti şüphelisi tutuklandı
Isparta'da çocuklar bu yaz çok eğlenecek
20 araç sürücüsüne para cezası uygulandı
Esen ailesinin acı günü
Doğum yardımlarına 287 bin 518 başvuru yapıldı
Vali Erin doğru olanı yaptı