RESMİ Gazete'de yayımlanan İçişleri Bakanlığı atama kararnamesi ile 329 kaymakamın ve birçok ilin Vali Yardımcılarının yerleri değiştirildi.
Isparta'da ise 4 ilçenin kaymakamı farklı illere atanırken, 1 Vali Yardımcısı ve 1 yeni kaymakam atandı.
Isparta Şarkikaraağaç Kaymakamı Erkan Adıbelli, Nevşehir Kozaklı Kaymakamlığına, Sütçüler Kaymakamı İsmail Güney, Mardin Yeşilli Kaymakamlığına, Gelendost Kaymakamı Onur Alimoğlu, Van Bahçesaray Kaymakamlığına, Uluborlu Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, Şanlıurfa Halfeti Kaymakamlığına atandı.
Niğde Çiftlik Kaymakamı Mehmet Tığlı ise, Isparta Aksu Kaymakamlığına, Samsun Tekkeköy Kaymakamı Hayrettin Çiftçi ise Isparta Valiliği Hukuk Müşavirliğine atandı. Niğde Vali Yardımcısı Cemil Kılınç ise Isparta Vali Yardımcılığına atandı.
Vatandaş
12 Ağustos 2022 Cuma 18:24Gelendost kaymakamı kim olmuş peki
Selin
12 Ağustos 2022 Cuma 14:24Sütçüler iÇok güzel bi haber.. vur davulcu davula
İlginç
12 Ağustos 2022 Cuma 11:55Suriyelilerin de ataması yapılacak mı. Bayrağı yakanları silivriye gönderin
Uluborlu
12 Ağustos 2022 Cuma 11:19Uluborludan bir Zikrilluh Erdoğan geçti.Allah ondan razı yolu açık olsun