ISPARTA'da, 19 gün önce kaybolan Mustafa Özbay'ı arama çalışmaları devam ederken, jandarma ekipleri bugün biri abisi, 2'si yeğeni olmak üzere 5 kişiyi gözaltına aldı. Sabah saatlerinde gözaltına alınan şüphelilerin yaşadığı evde ise arama yapıldı.
Isparta'da merkeze bağlı Deregümü köyünde yalnız yaşayan Mustafa Özbay, 27 Kasım günü kayboldu. Özbay'ın 3 çocuğu kayıp başvurusunda bulunurken, jandarma, AFAD ve köylüler bölgede arama çalışmalarını 19 gündür devam ettiriyor. Ancak şuana kadar bir sonuç elde edilemezken, jandarma ekipleri tarafından bugün olayla ilgili Mustafa Özbay'ın abisi ile 2 yeğeni olmak üzere 5 kişi gözaltına alındı.
KAYBOLDUĞU GÜN CEP TELEFONU EVDEYDİ
Kaybolduğu gün cep telefonu evde bulunan ancak sürekli kullandığı battaniyesi bulunmayan Mustafa Özbay'ın öldürülüp, cesedinin battaniye ile başka bir yere taşındığı şüphesi ortaya çıkmıştı. Özbay için jandarma Arama Kurtarma (JAK) timleri, Isparta Valiliği Afet ve Acil Durum ekipleri arama çalışmalarına devam ediyor.
bilirkişi
17 Aralık 2020 Perşembe 12:21Türkan Bursa,nın bu işte parmağı olma olasılığı çok yüksek, daha önceki cinayetinden yırttı. halen soyadını taşıyıp Almanyadan emekli maaşını yiyor. adamın çocuklarına 1 milyona TL. ye yakın zarar açtı. tüm varlıklarını icradan sattırdı. arkasında çok kişi var bu kadının, inşallah her şey ortaya çıkar. kötüler zarar görür.
Mehmet
16 Aralık 2020 Çarşamba 14:44Muhtarımız sağ olsun bu işin üzerinde çok duruyor, geçe gündüz demeden koşturuyor.köyün huzurunu bozanların yanına kalmayacak .inşallah hüseyin abimizin başına ne geldiyse bulunacak
Çetin
15 Aralık 2020 Salı 11:24Iki tane arsızı cezaevi salıp salıp atmış dışarıya daha çok insanların başını yaksın diye Bence baba da suçlu O da biliyordu İnşallah en kısa zamanda bir sürü delli bulunur da orada en kısa sürede soluğu içeride alırsınız zirzoplar.
Muhtar
15 Aralık 2020 Salı 10:45Gerçeklerin birgün ortaya çıkmak gibi bir kötü huyu vardır.