KÜBRA KEVSER KARATAŞ- Isparta’da dededen toruna 3 nesidir kasaplık yapan Nur Uğurcan, bu yıl Kurban Bayramı’nda büyükbaş ve küçükbaş hayvanların ne kadar fiyattan işleneceğini söyledi.
Uğurcan, Isparta Lokantacılar Kebapçılar Pastacılar Kasaplar Fırıncılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın açıkladığı fiyatlara göre bu yıl dana eti parçalama kiloda 15 lira, küçükbaş adet olarak işleme fiyatı 500 lira, kıyma çektirmek kiloda 8,5 lira, sucuk doldurma ise 50 liradan yapılacak’ dedi.
Uğurcan, Kurban Bayramı süresince hizmet vermeye devam edeceklerini söyleyerek, bayramda açık olduklarını da belirtti. Ayrıca Uğurcan, Kurban Bayramı’na sayılı günler kalmışken, kırmızı et fiyatlarında biraz düşüş yaşandığını söyledi.
İŞTE GÜNCEL KIRMIZI ET FİYATLARI
Dana parça et kilo 335 lira, dana döş 329 lira, dana sote 360 lira, dana rosto 360 lira, dana kuşbaşı 350 lira, dana biftek 385 lira, dana antrikot 395 lira, çiğ köfte kıyma 380 lira, dana ciğer 190 lira
Kuzu kol kilo 240 lira, kuzu gerdan 225 lira, kuzu incik 250 lira, kuzu but 265 lira, kuzu külbastı 379 lira, kuzu kuşbaşı 350 lira, kuzu kalem pirzola 435 lira
yuh
23 Haziran 2023 Cuma 09:03sucuğun kilosu ne kadar zaten?
Ispartalıyım
22 Haziran 2023 Perşembe 19:16Kararı kendi başına mı aldın ,bu kadar kasap alavere yok diyor ya, yalan, kurban sizin için fırsatçılık , rekabet nerde ,belediye zabıta nerdesiniz oyuncak olmuşsunuz gelen vuruyor giden vuruyor,millet kafaya göre takılıyor 1 saatte 200 kğ hayvan 3000 tl el insaf utanmada yok