20 Nisan 2024 Cumartesi

Kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

Kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

Isparta

Fransa'da yaşayan 2 çocuk annesi Rahime Köse, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Acı haber Isparta'nın Keçiborlu ilçesinde yaşayan yakınlarını hüzne boğdu. Cenazesi uçakla Türkiye'ye getirilmesinin ardından memleketinde toprağa verilecek.

Keçiborlu Kılıç Köyü'nden olan Abdullah Naz'ın kızı Hüseyin Köse'nin eşi 42 yaşındaki Rahime Köse, yaşadığı Fransa'da ani kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Cenazesi uçakla Türkiye'ye getirilecek. Keçiborlu Kılıç Köyü'nde önümüzdeki günlerde toprağa verilecek.

Köse'nin ölümü aile yakınları ve sevenlerini hüzne boğdu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Kalpkrizisalgını

07 Aralık 2022 Çarşamba 15:12

Cahillikten ölüyorsun hala konuşuyorsun sen gibilerle benim oyum bir işte acınası durum gerçekten ulan hangi haberde aşıdan öldü diye duydun bunu zaten açıklamazlar açıklamadılarda ama araştıranlar gördü buldu neyin ne olduğunu sen gibilerde uyumaya devam cahilsin bari bilip bilmeden her yere atlama saman kafa

Uzman Dr.

07 Aralık 2022 Çarşamba 08:32

Önce ölene Allah'tan rahmet, kalanlara sabır dilenir. Eğer kalp ile ilgili herhangi bir kronik sağlık sorunu yoksa ve sağlıklı idiyse öyle başka bir sebep aranır. Bu sebep belki aşıdır belki değildir. Bunun tahlili de uzman tarafından yapılır. Bunu hala öğrenememiş mallar var.

rıza

07 Aralık 2022 Çarşamba 07:45

haberde aşı ile ilgil bir ayrıntı yokken bu acı ölüm olayını aşıya bağlayan kişinin ruh halini ve psikolojisini anlayan varsa lütfen yorum yapsın.

10dozaşıolanadam

06 Aralık 2022 Salı 18:35

Hala aşı olmayan kaldıysa 10 doz hemen yaptırsın aşısını şifa oluyor maşaalllah

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR