ISPARTA İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından deprem bölgesi Kahramanmaraş'ta kurulan mutfak 15 Bin kişiye hizmet veriyor.
Deprem bölgesine destek için Isparta Valiliği ve AFAD koordinesinde çalışmalarını sürdüren Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların yemek ihtiyaçlarının karşılanmasına katkıda bulunmak için 10 bin kişilik yemek üretme kapasiteli geçici mutfağı ve beraberinde gönüllü personeli Kahramanmaraş’a gönderdi.
Depremin ilk gününde en çok hasar alan şehirlerden biri olan Kahramanmaraş'a yönlendirilen ve deprem bölgesine konuşlandırılan mutfak, depremzedelere ve zorlu şartlar altında çalışan ekiplere sıcak yemek vermeye devam ediyor. Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 8 kazan, 1 sahra ocağı, 2 su tankı, farklı ebatlarda yaklaşık 50 tüp, tek kullanımlık tabak gibi yardımları bölgeye yönlendirerek yaptığı kapasite artırım çalışmaları sonucunda geçici mutfak artık 15 bin yemek kişilik yemek üretiyor. Geçici mutfağın kapasitesinin 20 bin’e yükseltilmesi için çalışmalar sürüyor.
Şerife
10 Şubat 2023 Cuma 22:09Allah razı olsun başta Kutalmış bey ve cümlesinden.
Günüllü
10 Şubat 2023 Cuma 14:50Varolsunlar, hastaneye kadar gelip yemek ikram ettiler..
Murat şener
10 Şubat 2023 Cuma 14:45Allah razı olsun kutluyoruz hepsini
Şoför
10 Şubat 2023 Cuma 13:45İşte bunları görmeliyiz çok güzel tebrik ederim
Aky
10 Şubat 2023 Cuma 13:32Allah razı olsun
Çok çalışkan arkadaşlarımız var
10 Şubat 2023 Cuma 13:29Tebrik ediyorum arkadaşları ve emeği geçenleri. Ancak sayın müdürüm Erhan bey Medyatik,çok laf üreten ve reklamı seven Çok çalışkan ve kabiliyetli milli eğitimin en zeki adamı benim diyen Şube müdürü başkanlığında Okul müdürleri Tevfik,Ramazan Tezcan,Abdullah Taner,Yüksel,Umut,Talha ve adını unuttuğum arkadaşlardan güzel ekip olur.ironi yapmıyorum bu arkadaşların kapasitelerini değerlendirebilirsiniz.
osmans
10 Şubat 2023 Cuma 13:19Allah razı olsun hepsinden