AK Parti Kadın Kolları MKYK üyeleri, teşkilat çalışmaları kapsamında geldiği Isparta’da, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e nezaket ziyaretinde bulundu.
AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi, Teşkilat Başkan Yardımcısı Dilek Kaya ve AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi, Akdeniz Bölgesi Isparta Sorumlusu Neslihan Ay teşkilat eğitimlerini yerinde vermek, çalışmaları incelemek için geldikleri Isparta’da, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret etti. Ziyarette heyete Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in eşi Şadiye Başdeğirmen, AK Parti Isparta Kadın Kolları Başkanı Sevim Köse, AK Parti Belediye Meclisi Üyesi Hatice Çakır, AK Parti Isparta Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Şefika Pala’da eşlik etti.
Ziyarette konuşan AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi, Teşkilat Başkan Yardımcısı Dilek Kaya, “Teşkilat çalışmaları kapsamında Isparta teşkilatımıza ziyarete geldik. Belediye Başkanımızı ve kıymetli eşini de ziyaret edelim istedik, misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” dedi.
Teşkilat eğitimleri ve çalışmalar hakkında da bilgiler veren Kaya, kadın kolları olarak Türkiye’nin her ilinde kadın buluşmalarını yaptıklarını söyledi. Kadın Emeği, Türkiye’nin İstikbali temalı projelerinin bulunduğunu aktaran Dilek Kaya, bu kapsamda 13 Temmuz’da Isparta’da olacaklarını dile getirerek, “Buradan tüm girişimci kadınlarımızı, girişimcilik hayali kuran kadınlarımızı programımıza davet ediyorum. Kadınlarımızı hükümetimizin destekleri olan, pozitif ayrımcılık yapılan, Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere diğer bakanlıkların verdiği destek ve hibeleri anlatan bir toplantı niteliğinde gerçekleştiriyoruz.” diyerek toplantının içeriğine ilişkin detaylar paylaştı.
AK Partinin kadına her zaman en üst seviyede değer veren bir parti olduğunu söyleyen ve ziyaretten duyduğu memnuniyetini aktaran Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Bizim partimiz her zaman kadınımıza en üst seviyede değer veren bir partidir. Yıllardır kadına ne kadar değer verildiğini partimiz göstermiştir. Sizlerde bu noktada çalışmalar yapıyorsunuz. Gizli kalmış becerileri buluyorsunuz, kadınlarımızın yapabileceği çok güzel hizmetleri ortaya koyuyorsunuz. Bu çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Bizler de belediye olarak her zaman kadınlarımızın yanında olduğumuzu belirtmek isterim. ISMEK’te 100’ün üzerinde kadınımız kendi kabiliyetlerini ortaya koyarak üretim yapıyor. Yapmış oldukları ürünleri satabilmeleri, ekonomilerine katkı yapmaları için bizlerde satabileceği ortamlar ortaya koyuyoruz, destek veriyoruz, çalışma alanlarını oluşturuyoruz. Kadınlarımıza desteklerimizi sağlıyoruz. Yapmış olduğunuz çalışma gerçekten güzel. Bizler kadınlarımıza pozitif ayrımı her zaman sağlıyoruz. Daha güzel işler yapmak için el birliği, güç birliği, kadın kollarımızla birlikte çalışarak bizde yapmak istiyoruz. Şehrimizde kadınlarımıza yönelik yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Ayın 13’ünde yapılacak programda Ispartalı kadınlarımız birçok farkındalığı görerek, şehrimizdeki çalışmaları geliştirecekleri inancındayım” görüşlerinde bulundu.
ne iş
03 Temmuz 2021 Cumartesi 20:53şimdiki kadınlar fena......aynen hiç bir vasıfları yok vasifları türban baglayıp taraflarını belli etmek hacı ve müftülerle dolu bir ailedeyim bakıyorum bundan 50 60 seneki gelinlik resimlerine ne türbanları var ne bişeyleri bu akp nin uydurmasıdır bı yahudilerin baglama şeklidir manastırda rahibeler böyle baglar başlarını baglıyorlar tv ye bakın çor çocuk bırakıp kaçıyorlar namus denen şey saçta degil kalbinizde
ögretmenim ben saygı için türbana ihtiyacım yok
03 Temmuz 2021 Cumartesi 20:49kadınlara sahip çıkıyorsunuz da işte o dası yanına gelenler başı kapalılar sanki uzaydan geldiler sanki özel yaRATILDILAR BİR BAKAN DEMİŞTİ hiç unutamam tpplunda saygınlığı olan türbanlı kadınlarımız bak şimdi ben bir öğretmen olarak 40 yıl okuma yazma ögreten biri olarak başım açık saygın olmuyorum bu halk egitim dikiş kursu kadınları saygın oluyor öylemi valla bunların saygınlığını merak eden esra erolu izlesin....unutmadık yufkacı muammeri
Ali
03 Temmuz 2021 Cumartesi 15:04Kadınların yanında olduğunuzu bilmeyen yok başkanım
Abdullah AYDIN
03 Temmuz 2021 Cumartesi 12:49Yanında olduğun belli. Sosyal mesafe kuralına uysanıza ey Yan yana duran insanlar. Delta varyantını duymadınız mı siz?
IYI
03 Temmuz 2021 Cumartesi 12:33Bunu biliyoruz başkan :)
Şimdikikadınlarfena
03 Temmuz 2021 Cumartesi 08:12Bu kadınlara neden özel varlıkmış gibi davranılıyor hala anlamıyorum oysaki bir vasıfları yok