Isparta’da 25 Ocak günü Devlet Demiryollarına ait malzemeleri çalan şüpheliler, hurdacıda yakayı ele verdiler.
Gönen İlçesi’nde 25 ocak 2024 tarihinde Devlet Demir Yollarına ait (57) adet gergi kıskacı(Traves), 57 adet vida ve 13 adet bağlantı aparatı raylar üzerinden sökülerek çalınmıştı. Jandarmanın Dedektifleri olan Suç Araştırma Timi(JASAT) ve Gönen İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri ile birlikte yapılan araştırmalar neticesinde hırsızlık olayını Y.D. ve E.D. isimli şahısların gerçekleştirdiği tespit edildi. Çalınan malzemeler, şüpheliler tarafından hurdacılara satılmaya çalıştığı esnada yakalanarak ele geçirildi.
Adli makamlara sevk edilen şüpheli Y.D. ve E.D. isimli şahıslar tutuklanarak Isparta E tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.
Jandarmadan suç üstü

Çaldıkları eşyaları hurdacılara satacakken yakayı ele verdiler
06 Mart 2024 Çarşamba 18:53
Isparta
Dumrul
07 Mart 2024 Perşembe 08:17Ahmet Tural Şükrü Başkana sen ancak ağaç kesmeyi ve satmayı bilirsin demiş. Peki sen neyi bilirsin. Esnafın parasını babanın malı gibi harcamayı mı. Gazeteleri yemleyip bolca reklam haber yaptırıp yorum yaptırmamayı mı. Esnaf Kefalet kredilerini cebindenmiş gibi keyfine göre dağıtmayı mı. Hangisini sayalım sayın Başkan. Şükrü Başkanın da hataları vardır ama pek çok iyi çalışması da vardır. Sen adil ve dürüst olmazsan sana nasıl güveneceğiz.
Traves Montajcısı
07 Mart 2024 Perşembe 07:18Traveslerin üstüne oturtup atamadınız mı bir köşeye ?