27 Nisan 2024 Cumartesi

İyi Parti Ahmet Tural’ın etrafında birleşti

İyi Parti Ahmet Tural’ın etrafında birleşti

Isparta

İyi Parti Isparta Teşkilatı, Birlik Beraberlik ve Dayanışma Gecesinde bir araya geldi. Çok yoğun bir katılımın olduğu programda birlik beraberlik mesajı verildi. Partililere seslenen Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural “Sizlerle ve sizlerin gücüyle Isparta’da her şey iyi olacak” dedi.  

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi için startı veren İyi Parti İl Teşkilatı tarafından Birlik Beraberlik ve Dayanışma Gecesi düzenlendi. Yağmurlu havaya rağmen, katılımın çok yoğun olduğu gecede, şimdiki ve geçmiş dönemde yönetimde görev almış isimler ve partililer bir araya geldi. Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural salona partili gençlerin sloganları ve yakılan meşaleler eşliğinde girdi.       

ISPARTA’NIN SORUNLARINA ÇÖZÜM BULMAK İÇİN GÜN SAYIYORUZ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan gecede, ilk sözü alan  İyi Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Hüseyin Tuğlacı  “Yeni görevimin mutluluk ve heyecanını yaşarken bugün sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum Artık seçim dönemine güçlü bir adayadayla iddialı bir şekilde seçim çalışmalarına başladık Isparta’nın sorunlarına çözüm sunmak için gün sayıyoruz. İyi belediyecilik için çıktığımız bu yolda sizlerin desteğiyle büyüyeceğiz. Bunun için çok çalışacağız Biz kazanacağız. Bizimle birlikte Isparta kazanacak. Isparta iyilerle buluşacak” diye konuştu.

AHMET TURAL’I BU ŞEHRİN BELEDİYE BAŞKANI YAPACAĞIZ

Kapılarının herkese açık olduğunu belirten İyi Parti İl Başkanı Dr. İbrahim Tekeli de “Bu anlamlı günde hep birlikte olmanın mutluluğun yaşıyoruz. Öncelikle bugünkü organizasyonda emeği geçen Başta Belediye Başkan Adayımız Ahmet Tural olmak üzere tüm teşkilatımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Hepiniz görüyorsunuz ki 22 yıldır rakip olanların birleşeceği tek nokta var o da İyi Parti düşmanlığı. Çünkü yıllardır al gülüm ver gülüm siyasetinin yapıldığı siyasetin üzerine çomak sokan partidir İyi Parti. Bizler buna karşı çıkıp, bu güneşin altında toplandık. İstedikleri gibi olumlu olumsuz konuşsunlar biz her zaman bugünkü gibi hep birlikte olursak kimse bizim önümüzde duramaz. Hepimiz bu partiye gönül verdik. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu bizler çok iyi görüyoruz. Onun bunun bir şey demesiyle hareket etmeyiz. İl Başkanı olarak benim ve yönetimimin kapısı herkese her zaman açıktır. Hep birlikte partimiz için mücadele edip gireceğimiz bu seçimde inşallah başarıya ulaşacağız. Hep birlikte el ele Isparta’yı İyi belediyecilikle buluşturup Sayın Ahmet Tural’ı bu şehrin belediye başkanı yapacağız ve İyi Parti bayrağını, belediyeye hep birlikte taşıyacağız” diye konuştu.

İYİLER HAREKETİ GÜÇLENEREK GELİYOR

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural da, “İyi’ler hareketinin birleşme, bütünleşme ve kaynaşma yemeğine hoş geldiniz. İyi parti umulmadık bir zamanda, umulmadık bir yerlerden çıkıp gelen cesurların öyküsüdür. Adaletin, demokrasinin, sorumlu siyasetin öyküsüdür. Bir kutlu mücadelenin, bir büyük başarının öyküsüdür. Sizlerde bu öykünün başkahramanlarısınız. Bende artık bu öyküyü yazan siz kahramanlar ordusunun bir neferiyim.  İyiler hareketi dün olduğu gibi bugün de her türlü oyuna rağmen büyüyerek ve güçlenerek geliyor” dedi.

BİZ KAZANMAYA VE BAŞARMAYA VARIZ

Belediyeciliğin ilk ve en önemli şartının insan odaklı çalışmak olduğunu kaydeden Tural “Kadınlarımıza, gençlerimize, çocuklarımıza yönelik verimli projeler üreteceğiz. Vatandaş odaklı olacağız. Sivil toplum kuruluşlarımızla devamlı istişare halinde bulunacağız. Sosyal belediyecilik anlamında şehrimizde ne kadar yardıma muhtaç vatandaşımız varsa hepsine el atacağız. Şehrimizin temel sorunlarının farkında ve bilincindeyiz. Bu sorunları, halının altına süpürmeye değil, elimizi taşın altına koyarak çözmeye geliyoruz. Vatandaşlarımız geçim derdiyle uğraşmaktan yoruldu, sürekli olarak yargılanmaktan, ötekileştirilmekten bıktı. Hem bir esnaf hem de esnaf teşkilatının her kademesinde yer alan ve ekonominin göbeğinde bulunan biri olarak önceliğim Isparta’da kaynamayan tencerenin kalmaması. Çocukların ve gençlerin yüzlerini gülümsetmek ve Isparta’da kaybolmaya yüz tutan birlik beraberlik duygusunu yeniden uyandırmak olacak. Bizler Yunus Emre’nin “Biz gelmedik kavga için, bizim işimiz sevgi için. Dostun evi gönüllerdir, Gönüller yapmaya geldik.” düsturuyla Isparta Belediye Başkanlığı görevine talibiz. Bu süreçte teşkilatımızın bir bütün olarak bir arada olması bizler için mutluluk kaynağı olacak. Çünkü, 3 aylık seçim sürecinde İyi’lerin Isparta’da iktidarı için dokunmadık insan, çalmadık kapı bırakmamız lazım. Meramımızı doğru bir şekilde anlatmamız lazım. Seçimleri kazanmanın yolu birlik, beraberlik ve Ispartalı hemşerilerimize ulaşmaktan geçiyor. Bilimden, sanata, sanayiden, teknolojiye, her alanda üreten, zengin, mutlu ve güçlü bir Isparta için Ahmet Tural diyerek sözlerimi bitirmek istiyorum. Sizlerle ve sizlerin gücüyle Isparta’da herşey iyi olacak. Çünkü Isparta biz çağırıyor. Katılımınız ve desteğiniz için teşekkür ederim” dedi. Partililer Tural’ın konuşmasını sık sık sloganlarla keserken, Ahmet Tural da partililerin tezahüratlarına Genel Başkanları Meral Akşener’in ‘Başaracağız, başaracağız, başaracağız. Biz kazanmaya ve başarmaya varız. Gazamız mübarek olsun’ sözleriyle karşılık verdi. 

AHMET TURAL’A YOĞUN İLGİ

Konuşmaların ardından Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, geceye katılan partililerle tek tek ilgilendi. Partililer de Tural’a desteklerini belirterek “Bu güzel gece için teşekkür ediyoruz. Sizi belediye başkanı yapmak için var gücümüzle çalışacağız”  ifadesinde bulundular.

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR