İYİ Parti İl Başkanı Dr. İbrahim Tekeli ve İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi, iş insanı Muhammet Büyükleblebi, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Bomba32 internet sitesi sahibi Mustafa Baş’ı ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarette, yerel yönetimlerin çalışmaları, siyasi gelişmeler ve Isparta’ya dair projeler üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Şehrin kalkınması, yerel basının önemi ve gelecek dönemlerde yapılması planlanan projeler hakkında görüşmeler yapıldı.
Mustafa Baş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Yerel basının, şehrin sorunlarını ve çözümlerini gündeme taşıma noktasında önemli bir sorumluluk üstlendiğini belirten Baş, bu tür ziyaretlerin Isparta için faydalı olduğunu ifade etti.
İYİ Parti İl Başkanı Dr. İbrahim Tekeli ise, yerel yönetimler ve siyaset alanında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verirken, Isparta’nın gelişimine katkı sunacak projelerin hayata geçirilmesi için tüm kesimlerle iş birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti.
Ziyaret sonunda Mustafa Baş, nazik ziyaretlerinden dolayı Dr. İbrahim Tekeli ve Muhammet Büyükleblebi’ye teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Isparta’nın geleceği için birlik, beraberlik ve dayanışma içinde çalışmaya devam edileceği vurgulandı.