17 Haziran 2024 Pazartesi

ITSO’dan çevre ve şehircilik için önemli işbirliği

ITSO’dan çevre ve şehircilik için önemli işbirliği

Isparta

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ile Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü arasında önemli bir işbirliği protokolü imzalandı. Protokol, sürdürülebilir çevre ve şehircilik uygulamalarının tanıtılması, geliştirilmesi ve desteklenmesini amaçlıyor.
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Abdullah Borca tarafından ‘Sürdürülebilir çevre ve şehircilik uygulamalarını tanıtma, geliştirme ve destekleme işbirliği protokolü’ imzalandı. Protokol, çevrenin korunması ve sürdürülebilir kalkınma ilkelerine uygun olarak sıfır atık, atık yönetimi, içme suyu, atık su ve hava kirliliği, akıllı şehirler  gibi konularda eğitim, bilgilendirme, iyi uygulama örneklerinin yaygınlaştırılması ve bilinçlendirme faaliyetlerini içeriyor.
Bu işbirliğiyle, başarılı çalışmaların ödüllendirilmesi, teknik inceleme gezileri ve eğitimlerle farkındalık oluşturulması, özel ve resmi kurumlarla işbirliği yapılması gibi hedefler belirlendi. 
Protokol kapsamında çalışmalara katkı veren ve kendi sektöründe örnek çevreci iyi uygulamalar geliştiren Isparta Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin ödüllendirileceği belirtildi. 
Teknik detaylar Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ile ITSO’nun web sayfası ve sosyal medyasından duyurulacak.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

kanaatiymiş

25 Mayıs 2024 Cumartesi 12:02

5 yıllık vekillik mi olur atayacaksan ata atamayacaksan mevzuattan kanundan çok kendi hissiyatı ve düşünceleriyle kurum yöneten şahıs geldiği günden beri kaç defa cezai işlem uygulamıştır.ORMA-DERİ SANAYİ-YOL boylarına,vatandaşın tapulu parsellerine,sahipsiz görülen yerlere atılan inşaat molozları hakkındaki şikayetlere neden cezai işlem yapmaz? onun duygu düşünceleri kanunların önüne geçmemelidir? onca şikayete rağmen suçtan kurtarmak için herkes seferber olmuş tarafsız ol sen devletsin

vatandaş

24 Mayıs 2024 Cuma 21:11

Mermer Ocaklarına çevreci ödülünü verin.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR