Isparta Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu’nu ziyaret etti.
ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, Meclis Başkanı Akif Aslan, Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Topaloğlu, Isparta TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Dilek Özdemir ile meclis ve komite üyeleri; bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne gitti. Burada ikili görüşmeler gerçekleştiren heyet Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı ziyaret etti. Görüşmede Isparta ile Kıbrıs arasındaki ticari ilişkilerin daha da geliştirilmesi için yapılabilecek çalışmalar ele alındı.
Isparta’ya ilişkin detaylı bilgiler aktaran ITSO Başkanı Metin Çelik, fikir alışverişinin ardından Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a nazik ev sahipliği için teşekkür etti.
Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu’nu da ziyaret eden ITSO Heyeti, Gazimağusa Limanında incelemelerde bulundu.
Gelendostspor
27 Ocak 2024 Cumartesi 16:06Gençler de geziye dahil mi ediliyor. Bizim çocukları da ****ürün o zaman hazır tatil zamanı.
uyur gezer
27 Ocak 2024 Cumartesi 06:29açık havada kapının önünde çekilen ilk fotografta en sağdaki dayı kim? özel halk otobüsü şoförü mü? resmi bir ziyarette el arkada ceketin dügmesi açık. ısparta ticaretini kimler temsil ediyor
Kemal
26 Ocak 2024 Cuma 22:56Gezin bakalım aidatlar yükseldi. Dostlar iş başında görsün bişey olmaz bu ticaret odasından