28 Mart 2024 Perşembe

Isparta’nın tüm değerlerine TBMM’de sahip çıkacağız

Isparta’nın tüm değerlerine TBMM’de sahip çıkacağız

Isparta

CHP Milletvekili Yalım Halıcı, gül hasat sezonunun başlamasıyla birlikte bereketli geçmesi temennisinde bulundu.

Milletvekili Halıcı; “Güzel memleketimiz Isparta’ da gül hasadı başladı, bugün gül bahçelerindeyiz. Hasat döneminin üreticilerimiz ve sektörde iş yapanlar açısından bereketli geçmesini temenni ederim. Gülün ve tıbbi aromatik bitkilerin Ispartamızın geleceği olduğunu ve bu konuda hangi çalışmaların yapılması gerektiğini biliyoruz. Isparta’nın tüm değerlerine artık TBMM’de de sahip çıkacağız”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

CHP LİYİM KEMALCİ DEĞİLİM

07 Haziran 2023 Çarşamba 15:01

reklamlaaaaaaaaaaaaaaaar.reklamın iyisi kötüsü yoktur.reklamlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

kemal

06 Haziran 2023 Salı 23:13

DENKLİK konusunda gençlere de söz verdiniz acil çözüm bekleriz

İSİM: ARAP SOYAD: TÜRK.

06 Haziran 2023 Salı 20:11

AMERİKADAN,ALMANYADAN,FRANSADAN,ESAD itinden,HDP DEN,İP TEN,YUNANDAN OY DİLENEN.lerin akibeti rezil ,zelil,zilet,OLUR.ALLAHINIZA DUA EDİNKİ: KAZANMADINIZ YOKSA,hdp sizi fırıldak ğibi kulanırdı.

YABANCI

06 Haziran 2023 Salı 18:47

mavi vatandan,suriyeden,azerbaycandan çekilelim.ypğ TERÖR ÖRĞÜTÜ OLDUĞUNU DUYMADIM.SÜRİYELİLERİN NE İŞİ VARDIR.diyene cevap:nasılki: HAİNLERİN KÖKÜNÜ JÖH,PÖH KAZIYORSA.esadın İTLERİNİN PKK itlerinin kökünüde öso kazıyor.YOKSA bütün ÇİRKEFLİK BUNDAN DOLAYI'MIııııııııııııııııııııııııııııı

İSİM: ARAP SOYAD: TÜRK.

06 Haziran 2023 Salı 18:39

TBMM BAŞKANLIĞINDANDA ye-ni-le-cek-si-niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz.chp HİÇBİR ZAMAN İK-Tİ-DAR-OLMAYACAAAAAAAAAAAAAAAK.OLAMAYACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK.bu yazın kafanıza

Mustafa Kemal

06 Haziran 2023 Salı 16:31

Yorumlara bak. Biri muhalefet millet vekilinden yol istemiş. Birader yorumcu burada hükümetin milletvekilin sayfasına niye yazmıyorsun. Diğer yabancı adlı yorumcu. Kimse sizi sevmek zorunda değil. Kendi ülkesine faydası olmayanın benim ülkeme ne faydası olcak. Hadi kendi ülkenize.

YABANCI

06 Haziran 2023 Salı 15:38

ISPARTADA chp Lİ ve İP liler KAÇ MÜLTECİ BESİHANELERİNDE VEYA TARIM İŞLERİNDE ÇALIŞTIRIYOR..YÜZLERİNE VURDUM söylediğim sözleri taşa söylesem taş karşı çıkar.LAKİN: MÜLTECİ DÜŞMANLIĞI DEVAM EDİYOR HEMDE BESİHANELERİNDE VE TARİMDA ÇALIŞTIRYORLAR.senirkent bunun AÇIK ÖRNEĞİDİR.IRKÇILIK KANLARINA İŞLEMİŞTİR.

YABANCI

06 Haziran 2023 Salı 15:33

TAMAM İKİNÇİ AYLİN ÇIKTI ORTAYA.5 sene sabır MECLİSTE HDP ile İP Lİ KARDELERİNİZ İLE BOL BOOOOOOOOL HASRET ĞİDERİRSİNİZ.

halim

06 Haziran 2023 Salı 15:27

sayın vekil , yolları tamamlamanız hususunda çabanızı bekliyoruz , antalya yolu olsun , konya yolu olsun , burdur dostluk yolu olsun ,,,,

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR