Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, Isparta Valisi Abdullah Erin'i makamında ziyaret ederek gündeme dair önemli konuları değerlendirdi.
Görüşmede, Isparta’nın huzuru ve güven ortamı yerel basının desteklenmesi ve şehrin genel durumu üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.
Huzur kenti Isparta'nın korunması gerektiğini vurgulayan Vali Abdullah Erin, kamu düzenini tehdit eden hiçbir girişime izin verilmeyeceğini belirtti. Huzuru ve ahlakı bozacak her türlü girişime karşı sıfır tolerans göstereceğiz diyen Vali Erin, bu tür teşebbüslerin engellenmesi için ilgili birimlerin titizlikle çalıştığını ifade etti.
‘Isparta’nın huzurunu bozmaya hiç kimsenin hakkı yoktur’ diyerek kararlılığını yineleyen Vali Erin, kamu düzenini tehdit edenlerin en ağır şekilde cezalandırması için gerekli adımların atılacağını belirtti.
Ziyaret kapsamında ayrıca yerel basının güçlenmesi kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi ve basının toplumsal sorumlulukları konularında da değerlendirmeler yapıldı. Mustafa Baş, yerel basının desteklenmesi ve daha etkili hale getirilmesi gerektiğini vurgulayarak, Isparta’daki gazetecilik faaliyetlerinin gelişimi için yapılan çalışmalardan dolayı Vali Erin’e teşekkür etti.
Isparta'nın huzurunun korunması ve yerel basının daha güçlü bir yapıya kavuşması adına fikir alışverişinde bulunuldu.
dogrucu davut
01 Mart 2025 Cumartesi 04:13insanda biraz saygı olur karşında ilin mülki amiri var nezakaten de olsa ceketi düğmelersin ama diyorki benim arkamda tosun paşa var
Deli amad
01 Mart 2025 Cumartesi 03:51Hökünedin vayisicin çen
Doktor
28 Şubat 2025 Cuma 23:28Ya bırakın edebiyatıda Başıboş sokak köpeklerini İtlaf edin yeter yaa kadın cocuk ihtıyar bıktı usandı.
Dava Adamı
28 Şubat 2025 Cuma 21:50Ortada bir kamu düzeni mi var da onu bozacaksınız. Şehit olan kardeşlerimin ahı yakanıza yapışsın. Çoluğunuzdan çocuğunuzdan bulun. İstiklâl mahkemeleri kurulunca kim eğri kin doğru göreceğiz.