Isparta’nın en yoğun güzergâhlarından biri olan İstanbul Caddesi üzerinde, Özkanlar Kavşağı alt geçit çıkışında üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar oluştu.
Olay, akşam saatlerinde şehir merkezindeki yoğun trafik akışı sırasında meydana geldi. Alt geçit çıkışında henüz belirlenemeyen bir nedenle art arda çarpışan üç aracın sürücüleri durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine trafik ekipleri sevk edildi.
Kaza nedeniyle bölgede trafik kısa süreliğine aksarken, ekipler tarafından yol güvenliği sağlandı. Polis ekipleri, araçların kaldırılması ve yolun trafiğe yeniden açılması için çalışma başlattı. Yapılan incelemelerin ardından kazaya karışan araçlar olay yerinden kaldırıldı ve trafik akışı normale döndü.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.