Haber/Gamze HAN - Isparta İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, kent genelinde vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla Narkoalan ve Asayiş Uygulaması gerçekleştirildi.
Dün saat 20.00-21.50 arasında Fatih Mahallesi Türkoloji Parkı, IYAŞ AVM ve çevresinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan Narkoalan Uygulaması kapsamında, riskli görülen alanlarda detaylı kontroller gerçekleştirildi.
Ardından saat 22.00-23.00 arasında yapılan Asayiş Uygulaması çerçevesinde ise toplam 234 şahsın kimlik sorgulaması yapıldı.
Emniyet yetkilileri, "Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak adına bu tür denetim ve uygulamalarımız kararlılıkla sürecektir" açıklamasında bulundu.
Öte yandan, şüpheli bir durumla karşılaşılması halinde vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ya da UYUMA uygulaması üzerinden ihbarda bulunabilecekleri hatırlatıldı. Yapılan tüm ihbarların, Narvas Projesi kapsamında titizlikle değerlendirildiği vurgulandı