Isparta’nın Yalvaç ilçesinde eğitim veren Kaymakam Abdurrahman Bey Ortaokulu, 8. sınıf öğrencileri için düzenlenen mezuniyet töreninde büyük bir coşkuya sahne oldu. Okul bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe yüzlerce kişi katılırken, gece renkli görüntülere sahne oldu.
Saat 19.00’da başlayan programda, mezun olan öğrencilere belgeleri takdim edilirken, okul idaresi ve öğretmenlerin konuşmalarıyla duygu dolu anlar yaşandı. Etkinliğin ilerleyen saatlerinde düzenlenen konserler, geceye damga vurdu.
Okulun Müzik Öğretmeni Umutcan Uçar ve arkadaşlarının sahne aldığı gecede, öğrenciler ve veliler unutulmaz anlar yaşadı. Ardından sahneye çıkan ve “İsm-i Rap” mahlasıyla tanınan İngilizce Öğretmeni İsmail Topal, performansıyla izleyenlerden büyük alkış aldı. Müzik ziyafetine öğretmenler de danslarıyla eşlik ederek coşkuya ortak oldu.
Gecenin sonunda sahneye çıkan tüm öğretmenler, öğrencilerle birlikte mezuniyetin mutluluğunu yaşadı. Etkinlik, havai fişek gösterisiyle sona erdi.