HABER/ Kübra Kevser KARATAŞ- Isparta’da müstakil evde yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, evin bir bölümü kullanılamaz hale geldi.
Yangın bugün saat 17.00 sıralarında İskender Mahallesi 122. caddede bulunan müstakil evde meydana geldi. Henüz bilinmeyen nedenle başlayan yangın, kısa sürede büyüdü. Alevleri görenlerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın, kısa sürede kontrol altına alınıp, söndürülürken soğutma çalışmaları bir süre devam etti. Evde 2 yetişkin ve 4 çocuk olmak üzere 6 kişinin ikamet ettiği ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Ailesinin Isparta Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından bir otele yerleştirileceği bildirildi.
Yangının çıkış nedeni araştırılırken, evin bir bölümü kullanılamaz hale geldi.
Geçmiş Olsun
07 Ocak 2025 Salı 22:16İtfaiyenin beceriksizliğini hayretler içinde izledim, hortum açmayı bile bilmiyolar! Üst kata hortumu uzatamadılar! Ayrıca elinde telefonla kayıt almak için birbirini ezen insanları da ayrıca kınıyorum!