01 Mayıs 2025 Perşembe

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

21 li arkadaş

30 Nisan 2024 Salı 16:26

21 li arkadaş sizi sık sık bu ortamda yorum yaparken görüyorum. Fakat iletileriniz hep muhalif ve kışkırtıcı minvalde oluyor. Plak olarak kabul edersek Isparta'yı beğenmiyorsanız güzel Ülkemin başka güzel illerinde yaşaya bilirsiniz. Yok yaş olarak 21 ise daha yolun çok başındasın biraz piş olgunlaş ki anaç gaye ve hizmetin yerini bulsun. Değilse yıllardır konmuş isimler üzerin milletin itikadını sorgulama. Sana 10 kuranda geçen Yahudi ismi yazarım ama kimseyi yargılamak haddimiz değil.

haskin

30 Nisan 2024 Salı 10:41

21 li arkadaş, ismin islam ile ne alakası var? İsmin Aybars olunca Allah kabul etmiyor mu?

şavklı

30 Nisan 2024 Salı 08:35

Toprak, Rüzgar, Teoman, Mete, Kağan, Çetin, Demir, Kandemir, Yalçın, Sarp, Aras, Ataman, Bilge, Gül, Lale, Bora, Aybars....... varken kendi adım dahil, neden başka milletlere ait isimler verilir ki? Buradan inancı bahane etmeyin, çünkü uydurma sözlere kimse inanmıyor, google amcaya soruyor doğrusunu buluyor.

21 li

30 Nisan 2024 Salı 07:12

he he EĞE İSMİDE ÇOKTUR,BARİDA ,SPARTA ,FANDAS,FİNDOS,ILAVUS İSMİDE ÇOKTUR.bağırın andınızı okuyun çocuklarınıza okutun.İNŞAALLAH HEKES İSMİNE LAYIK OLUR VE İSMİ ĞİBİ islama hizmet eder lakin: tersi .ne OLUNACAĞINI AKLI BAŞINDA HERKESİN BİLİNMESİ LAZIMDIR.BİLDİĞİ HALDE TERSİ YAPILIYOR İSE BEN ANLAMAM SORU İŞARETLERİ HERŞEYİ ANLATIR.??????????

Mehmet

29 Nisan 2024 Pazartesi 21:03

Evet buyrun benim

ıspartalı

29 Nisan 2024 Pazartesi 18:19

arabistandaki dağın tepenin köy yada şehirin isimlerinin de verildiğini hatırlayın.

Mehmet

29 Nisan 2024 Pazartesi 17:54

Mehmet ismi Türkiyenin ismidir. NET

Vatandaş

29 Nisan 2024 Pazartesi 16:10

Sarı çizmeli mehmedaa

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR