Isparta’da meskenlerden sonra ticarethane ve tarımsal sulama abonelerine de fatura ödemede ek süre verildi.
Isparta’yı etkisi altına alan yoğun kar yağışı sonrasında mesken abonelerine fatura tahsilatlarında son ödeme tarihinden itibaren 30 günlük ek süre veren CK Enerji Akdeniz Elektrik, bu uygulamaya ticarethane ve tarımsal sulama abonelerini de dâhil etti.
3 Şubat 2022 tarihinden itibaren Isparta’da yaşamı olumsuz etkileyen yoğun kar yağışı ve enerji nakil hatlarının hasar görmesi kaynaklı oluşan arızalar, kamu ve özel sektörün yoğun mücadelesi ile giderilirken mesken abonelerine fatura ödemeleri için 30 günlük ek süre veren CK Enerji Akdeniz Elektrik, bu uygulamaya ticarethane ve tarımsal sulama abonelerini de dahil etti.
CK Enerji Akdeniz Elektrik, 03.02.2022 ile 02.03.2022 arasındaki elektrik faturalarında ticarethane ve tarımsal sulama abonelerine de ödeme tarihinden itibaren 30 gün ilave süre verileceğini duyurdu.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın açıklamasının ardından Isparta’da sayaç okumaları bölgede hizmet veren elektrik dağıtım şirketi tarafından 14 Şubat tarihine kadar yapılmazken bu tarihten itibaren normal sayaç okuma faaliyetine başlandı. Daha önce mesken abonelerine fatura tahsilatlarındaki 10 güne ilave 30 günlük ek ödeme süresi dahil edilerek 40 günlük bir süre sağlayacağını bildiren CK Enerji Akdeniz Elektrik, aynı uygulama ve sürelerin ticarethane ile tarımsal sulama aboneleri için de geçerli olduğunu açıkladı.
CK Enerji Akdeniz Elektrik’ten yapılan açıklamada; “Normal koşullarda 45 günde yağacak karın 11 saatte yağması nedeniyle havai şebeke üzerinde meydana gelen kar ve buz yükünün yarattığı ağır hasara karşı bölgede görev yapan elektrik dağıtım şirketi, kamu ve özel sektörün de desteği ile yoğun bir mücadele vererek, kesintileri gidermiştir. CK Enerji Akdeniz Elektrik olarak bu dönemde gece gündüz demeden sahada görev yapan dağıtım şirketinin çalışanlarına, Enerji Bakanlığı başta olmak üzere bu süreçte bölgenin yanında yer alan tüm kurumlara teşekkür etmek isteriz. Bu zorlu süreçte bölgede perakende elektrik hizmeti veren şirket olarak biz de elektrik faturaları ödemelerinde abonelere ek süre vererek destek vermeye çalışıyoruz. Isparta’da yaşayan müşterilerimizin https://www.ckakdeniz.com.tr/ internet adresimiz üzerindeki canlı destek hattımıza yazarak veya Müşteri Hizmet Merkezleri’mizden konuyla ilgili bilgi alabileceğini belirtir, pandemi sürecinde olduğu gibi bu zorlu dönemde de tüm enerjimizle müşterilerimizin yanında olduğumuzu bildiririz” denildi.
turul
22 Şubat 2022 Salı 07:31Adam TEİAŞ özelleşecek diyor, kimse farkına bile varmıyor, TEİAŞ ÖZELLEŞİYOR TEİAŞ, TEİAŞ demek elektriğin beyni demek ey ahali, farkına varın artık,
Mert
21 Şubat 2022 Pazartesi 12:0140 gun sure verdik diyor ck sonra yine odenecek
Sayit Uçkan
21 Şubat 2022 Pazartesi 08:30Benim görüşüm de yazılan yorumların hemen hemen tümünü beğenmeyen dümbüllüye neyini beğenmiyorsun ki anlamıyorum. Hadi bu yorumu da beğenme de görelim :))))
Batandaş
21 Şubat 2022 Pazartesi 08:0817.02.2022tarihli faturayı ödedim arkasımdan 28.02 2022 son ödemeli fatura geldi naıl bir esnetmedir bu bir ayda iki fatura baya bi esnetmişler bravo
mohikan
21 Şubat 2022 Pazartesi 07:50Bu işler özelleşince ne oluyor gördünüz, şu anda Üretim ve Dağıtım arasında olan ve sigorta konumunda olan TEİAŞ özelleştirme kapsamına alındı. TEİAŞ özelleştiği zaman istedikleri gibi at oynatacaklar.
Esma
21 Şubat 2022 Pazartesi 00:34Otamatik ödeme olanların çatır çatır kestiler ne olacak şov şov sov
Kalyoncu
20 Şubat 2022 Pazar 22:56Isparta halkı sessiz ve sakin hiç bir tepki yok. Apart kiraları kesilmesin herşeye razilar. 10 gün elektrik gitsin tepki vermezler.
Adil
20 Şubat 2022 Pazar 22:08Hayattan öğrendiğim: Kimsenin yaptığı yanına kâr kalmıyor
Zekiye beyaz
20 Şubat 2022 Pazar 21:01Devlet özel kuruma neden destek oluyor. Bu yardımın bedeli devlete ödenmelidir. Çünkü devlette yine halktan aldığı ile size yardım ediyor.Kâr yağışından kaynaklanmıyor bu kesintiler sizin yatırım yapmadan hala devletten devraldiginiz şekliyle sadece para kazanma mantığıyla gittiğinizden kaynaklanıyor.Sozlesmenizde yer alan tazminat olayını tüm kullanıcıların faturalarında mahsup edecek misiniz?Bu sürede gece gündüz demeden çalışan insanların haklarını verecekmisiniz?
Vay halimize
20 Şubat 2022 Pazar 19:17Bu ay 28 gün de okundu. Sayaçlar 4 gün elektrik yoktu. Ama fatura yine Yüksek geldi gelecek ay 30 - 32 gün üzerinden okunacak 210 kW geçecek. Ohhhh
KURT
20 Şubat 2022 Pazar 18:19sanki dünyayı başladı 5.li ihale çetesi .,? 2023 sizin sonunuz olocak ABBAS BEY GUTEE BAYYY......
Cellad21
20 Şubat 2022 Pazar 17:14Abbas yolcu güle güle AKP seni 5li çete beslesin artık eve bu zamana kadar sen onları besledin zehir zıkkım olsun inşallah kan iseyin irin akitin
Elektrik kullanıcısı
20 Şubat 2022 Pazar 16:49Gelen faturalar bir önceki ayla aynı hiç bir değişiklik yok. İyiki borç ertelemesi yapılmamış bu ay 700 TL yi zor öderken bir sonraki ay 1400 TL nasıl ödenecek.
Ispartalı
20 Şubat 2022 Pazar 15:53Ek sürede kullandığımız elektrik zamsızmı hayır.dalgamı geciyorlar ek süre falan istemiyoruz.220kvatdan sonrası zamlı olacak belki bu ay aşmadık.gec okuyunca bir hayli asmıs olacagız ve kol gibi fatura dayayacaksınız degilmiAkdeniz tedaş
EMEKÇİ
20 Şubat 2022 Pazar 15:46CK-BEDA-AKDENİZ EDAŞYatacak yeriniz olmasın inşallah arkadaş
Mâgdur adam
20 Şubat 2022 Pazar 15:29Resmen dalga geçiyor olmalı bunlar. Adam birini zor ödüyor ikisini birden nası ödeyecek. Adam dediğini yapıyor. Milletin ..... Koyuyor. Sebep olanlar Allah bela versin
Vatandaş
20 Şubat 2022 Pazar 13:09Eğer ki bunca süre elektrik hatlarını yer altına taşısaydınız uğraşmazdınız. Tabi sizler de haklısınız hatları yer altına taşırsanız bu kadar çok kar edemezsiniz. Neyse nasılsa ne dersek diyelim bahaneler hep hazırdır insanoğlunda. Ama en acısı 4 gün elektriği kesilmiş, zulm edilmiş insanlardan bile fatura çıkartacaksınız ya. İnşallah insanlar bu yaşadıklarını unutmazlar.
Ck
20 Şubat 2022 Pazar 13:06Yani diyor ki Ck Akdeniz biz sizi bu akşam değil yarın akşam kaçış yok yani vereceksin bugün olmazsa yarın sanki millete iyilik yapıyorlar bırakın bu işleri haber bile yapmayın