Isparta Valiliği tarafından Güvenlik Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Isparta Valisi Aydın Baruş başkanlığında yapılan toplantıya İl Jandarma Komutanı İlker Şimşek ve İl Emniyet Müdür Yardımcısı Volkan Güneş katıldı.
Toplantıda açıklamalarda bulunan Vali Baruş, 2024’ün ilk 7 ayında 2 Milyon 404 Bin 386 şahsın sorgulamasının gerçekleştiğini söyledi.
Vali Baruş, açıklamasında; “Asayiş ve güvenlik hizmetlerini değerlendirirken özellikle yol aramaları, kontrol noktalarındaki faaliyetler çok önem kazanmaktadır. Onun için bunlara özellikle önem veriyoruz. 2024 yılı ilk 7 ayında 2 Milyon 404 Bin 386 şahıs sorgulaması, 715 Bin 850 araç sorgulaması yaptık. Bu sorgulamalar neticesinde 3 Bin 312 yakalanan şahıs oldu. 80 Bin 562 araca da işlem yapıldı. 2023 yılıyla karşılaştırdığımızda sorgulanan şahıs sayısında yüzde 34 artış, yakalanan şahıs sayısında yüzde 27’lik azalma, sorgulanan araç sayısında yüzde 21 artış, işlem yapılan araç sayısında da yüzde 31 artış meydana geldi” dedi.
Sahte adresler Ne olacak!!!
10 Ağustos 2024 Cumartesi 21:38Sayın valim; LGS sınavı sonucu adres aldırıp kayıt alanı dışında olmasına rağmen adresini tercih döneminde güya uyanıklık yapıp adresini aldırarak başkalarının hakkına girenlere olacak? Bük hak ihlali araştırılacakmı? Eski Milli eğitim müdürü adresler denetleniyor diye haber yapılmıştı.Lakin kendi kayıt alanı olan Anadolu lisesine bu adres aldıranlar yüzünden OBP puanıyla giremeyen öğrenciler var. Nüfus ile koordineli bir şekilde araştırılırsa görülecektir bunlar. Pardondenmesin iş işten geçinc
Isparta'da yaşayan Batmanlı
10 Ağustos 2024 Cumartesi 18:32Eski otogar civarında çok meyhane gazino var onlarida kontrol edin lütfen
Adnan
10 Ağustos 2024 Cumartesi 13:40Keşke birde, başıboş gezen yabancıları sorgulasanız.