ISPARTASPOR yıllar sonra, futbol da TFF Gelişim liglerine Katılıyor. U 19-U 17 takımları sezonu Aydın da 3. Lig takımı 09 Efeler Belediyespor ile başlıyor. U 15 takımı da önümüzdeki hafta Alanya da Corendon Alanyaspor ile oynayacak.
Ispartaspor Altyapı Sorumluları Süleyman Dağlı ve Mustafa Fışkınçiçek, “Bu ligde takımlarımızda başta Isparta’mızın gençleri olmak üzere yöremizin gençlerine önem ve öncelik verdik. Gülspor, Emrespor, Tekespor,Gençlerbirliği, Arenaspor kulüplerimize ayrı ayrı katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca yetiştirdikleri genç oyuncular için tebrik ediyorum.
Bu başlangıç. Temel, Ispartaspor’umuzun temelleri atılıyor. Bu da bu yönetime nasip oldu. Bizlere nasip oldu. Bundan dolayı da mutluyuz. Herkesin desteklerini bekleriz.
Katkılarından dolayı başta Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’e, Ispartaspor Kulüp Başkanımız Süleyman Kabalak ve yönetimin kurulumuza katkılarından dolayı teşekkür ederiz” dediler.
Bu arada Altyapıda Akademi Sorumlusu Mehmet Akdülger, Sedat İlban, Ali Naci Selbest, Aydın Karabulak ve Gökhan Görgün görev yapıyor
Futbolda bile torpil gerek.
13 Ekim 2022 Perşembe 09:38Ispartada yuzlerce futbol oynayan cocuk,gencler var.Ama torpilin yiksa hic bir kulüp almıyor.O yuzden hep ithal oyuncular cok.Futbolda bile adalet yok.Varin siz düsunün gayrısıni.
Yaşar
13 Ekim 2022 Perşembe 08:21Paralar turkiyede kalsın bizim çocuklarımız altın altın herşeyin üstesinden gelir
Yalvaçlı
12 Ekim 2022 Çarşamba 22:02Hadi inşallah Allah muvaffak etsin. Süper lige, Avrupaya ve Milli takıma ahlaklı ve yetenekli futbolcular çıkartırız.
Mucit
12 Ekim 2022 Çarşamba 21:34Başarılı oyuncular yetine Yönetici idareci torpili ile oluşturulmuş bir takım göreceğiz fabrikayı
Deha3207
12 Ekim 2022 Çarşamba 18:56Fanatik rumuzlu arkadaş, Isparta Spor önceki seneler yerel ligdeydi bu sene akademi liginde oynayacak. Dolayısıyla yetersiz görülmüş olabilir. Çünkü üst düzey bir lig gelişim ligi. Bence şu andaki kadro fena değil.
Deha3207
12 Ekim 2022 Çarşamba 18:53Torpil biter inşallah. Daha sezon başında secme adı altında bişey yapıldı. Fakat iyi olan çocuklar yerine hiç bir varlık göstermeyen Kaan Çiçek seçildi. Ender Kızıltan in yeğeni. Çocuk hiçbir altyapıya seçilemedi. Altyapı için bile yetersizken direk profesyonel imza attı. Nasıl peki dayısı yönetici Ender var. Böyle torpille fabrika falan olmaz. Torpile son hakkı ile yeteneği ile gelsin bir yerlere çocuklar.
Fanatik
12 Ekim 2022 Çarşamba 17:46Yorum yapan arkadaşlar sizlere katılıyorum. torpille hiç birşey olmaz benim oğlum ısparta spora U 13 de başladı şimdi ise U 19 da oynayabiliyor geçen sene şampiyon olan takımda oynuyordu nerede şampiyon olan takım nerede hasan apaydın hoca bu takımı şampiyon yapan Hasan hocadır ve yeni yönetim benim çocuğuma sen bu sene teke sporda oyna seneye tekrar geri alırız demişler bu ne demek oluyor çocuk senelerini vermiş karşılığı bu mu torpille ıspartadan futbolcu falan çıkmaz
Torpil olmasın
12 Ekim 2022 Çarşamba 16:25Aslında torpil,hile olmasa.Ispartadan cok futbolcu cıkar.Adam gibi seçmeler yapsınlar yeter
Taraftar
12 Ekim 2022 Çarşamba 16:19Geçen seneki Hasan hocanın ve ekibinin emeği var bu Alt yapıda bir sefer olsun aranmış mi hasan hoca ve ekibini alacağı varmı sorulmuş hiç
Nijer
12 Ekim 2022 Çarşamba 15:27Abartmayalim sonu hüsran oluyo Fabrika falan olmasin milli takima superlige oyuncular ciksin degil kendini dondusun hile olmadan adam kayirmadan isi bilen yoneticilerle liglerde bi yer bulsun...