27 Temmuz 2024 Cumartesi

Ispartaspor maçında taraftarlarla buluştu

Ispartaspor maçında taraftarlarla buluştu

Isparta

Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan, bugün CHP İl Örgütü Yöneticileri, Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı ve Hasan Büyükçam ile birlikte Ispartaspor maçına gittiler. Stada yürüyerek geçen Yazgan; vatandaşların ve Gülkentliler taraftar grubunun da katılmasıyla kalabalık bir taraftar grubuyla stada giriş yaptı. Taraftarlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Yazgan, maç boyunca takıma destek verirken, tribünlerin en renkli ve heyecanlı anlarından birine tanıklık etti.

Taraftarlar, Atakan Yazgan'ı "Efsane Başkan", "Atakan Başkan Buraya", “Yazgan Başkan Isparta Şampiyon” gibi tezahüratlarla coşkuyla karşıladılar. Tribünlerde yankılanan tezahüratlar, Yazgan'ın takıma ve taraftarlara verdiği destek için bir teşekkür niteliği taşıdı.

Atakan Yazgan, taraftarlarla birlikte maçı izlerken büyük ilgi gördü. Tribündeki taraftarlar, Yazgan'a özel olarak hazırladıkları atkı ve çiçekle tezahüratlarını daha da coşkulu hale getirdiler. Taraftarların gösterdiği ilgi ve sevgi karşısında duygulanan Yazgan, tribünlerdeki dostane atmosferi ve takım sevgisini bir kez daha tüm kalbiyle hissetti.

Maç sonrasında taraftarlarla birlikte fotoğraf çektiren Atakan Yazgan, taraftarlarla samimi bir şekilde sohbet etti ve birlikte coşkulu anlar yaşadı.

Atakan Yazgan'ın Ispartaspor maçına katılımı, siyasi arenadan bağımsız olarak, sporun birleştirici gücünü ve toplumsal dayanışmayı vurguladı.

Yazgan, tribündeki taraftarlarla birlikte yaşadığı bu coşkulu anları unutulmaz kıldı.

Yazgan ayrıca kısa bir röportaj vererek şunları söyledi;

“Bugün günlerden Ispartaspor! Statta muazzam bir seyircimiz var. Tabii biz bu takımı çok büyük zorluklarla 2. Lige çıkarttık. Yönetim olarak bu başarıyı Ispartamıza hediye ettik. Çok fazla talepte bulunmamıza rağmen bir türlü bu konuda hamle yapılmadı. Göreve geldiğimizde ilk işimiz altyapıyı düzeltmek ve geliştirmek olacak.

Futbolda şöyle bir tabir vardır: Şampiyonluk altyapı getirmez, altyapı şampiyonluk getirir!

Bizi büyük bir coşkuyla karşılayan taraftarımıza çok teşekkür ediyorum” diyerek stattan ayrıldı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

nedicen

12 Şubat 2024 Pazartesi 11:42

buradan ucube grup 32 gençliğe bir avuç kendini bilmez çapulcu sürüsü çıkmış futbola siyaset karıştırmayın diye slogan atıyor Atakan başkan olmaza hala bal liginde sürünüyordu takım

selim

12 Şubat 2024 Pazartesi 11:35

Isparta sporun ikinci liğe cıkışın tek bir nedeni vardır. Bu zamana kadar ısparta da hiç bir siyasetcinin bu kulübe vermediği kadar maddi manevi ve siyasi gücü veren Süreyya BİLGİC tır. 3 liğe de 2 liğe de cıkışının tek nedeni BİLGİÇ beyefendinin verdiği destektir. Zaten illerdeki siyasilerin ve iş adamlarının bir kulübe destek vermeden o takımın başarılı olması imkansızdır.

çakar

12 Şubat 2024 Pazartesi 08:26

atakan senden olmaz koçum elendin

Kaleci

12 Şubat 2024 Pazartesi 07:28

Isparta Sporun üst lige nasıl çıktığını biz iyi biliriz. Atakan Yazgan hiç heveslenmesin, Isparta Spor taraftarından ona oy falan yok.

Gerçek taraftar

12 Şubat 2024 Pazartesi 00:09

Chp ye ilk defa oy vereceğim atakan başkan ıcın ıspartalı olarak ona borcumuz var adam ne zaman gelse sehrın takımını 1 ust lige cıkardı ahdevefa bunu gerektirir

Ata

11 Şubat 2024 Pazar 22:56

Benden oy yok örgütümüzde adaylar vardı gittiler istanbuldan getirdiler bişey olmaz bundan dolayı oy veremiyecim. Kusura bakmayın

Hasan

11 Şubat 2024 Pazar 21:26

Hasan yok hani burda çıkmamış fotoğraf ta:)))

Yazık

11 Şubat 2024 Pazar 21:25

Başkan yalnız dolaşsan daha çok oy alırsın vekilde il başkanıda ikiside adam satmakta birbiriyle yarışır en kısa zamanda eğer isteklerine karşılık vermezsen kaybetmen için çalışacaklardır

Ispartalı

11 Şubat 2024 Pazar 20:50

CHP li illere bir bakın bizden kaç tabaka üstte çünkü kültürlü ileriye dönük düşünüyorlar zengin fakir ayırımı yapmıyorlar Türkiye yi türkiye yapmak için uğraşıyorlar işte o insanlardan biri de Atakan başkandır atatürkün izinden giden insanlardır ....Hı unutanlar için atatürk kim derseniz bize bu ülkeyi veren insandır ....

Vatandaş

11 Şubat 2024 Pazar 18:23

Chp'te hayatta oy vermem. Atakan YAZGAN bu partiye 10 gömlek fazla. Chp kazanamayacağını anladığı an, son dakika Atakan başkanı satar. Zamanında profesör sattıkları gibi.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR