Isparta Süleyman Demirel Fen Lisesi Öğrencileri, MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez’i TBMM’deki makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden MHP Isparta Milletvekili Sönmez, “Geleceğin teminatı olan değerli öğrencilerimizi bugün Türkiye Büyük Millet Meclisinde ağırladık.
Sevgili öğrenciler, sizler devletimizin, milletimizin yarınlarısınız, ülkemiz siz değerli gençlerimize emanet, ülkemizi daha güzel yarınlara taşıyacak olan sizlersiniz.
Öğrencilerimizin eğitimlerine ve gelişimlerine her konuda destek olacağını Söyleyen Sönmez, şunu da unutmamak gerekir öğrencilerimizin iyi bir eğitim almasında öğretmenlerimizin rolü büyük önem arz ediyor, Geleceğin güvencesi, sağlam temellere dayalı bir eğitime, sağlam bir eğitim ise öğretmene bağlıdır dedi.
Isparta Milletvekilimiz Hasan Basri Sönmez, ziyarette bulunan okul yöneticisi Öğretmen Ramazan Etyemez ve Öğrencilerle bir süre sohbet ettikten sonra öğrencilere eğitim öğretim hayatlarında başarılar diledi, hatıra fotoğrafı çektirdi.
Ispartalı öğrencilerden Milletvekili Sönmez'e ziyaret

Ispartalı öğrencilerden Milletvekili Sönmez'e ziyaret
14 Haziran 2023 Çarşamba 14:31
Isparta
Emekli Öğretmen
14 Haziran 2023 Çarşamba 16:46Önceden siyasetçiyi okula sokmazdık . Şimdi siyasetçiyi ziyarete öğrenci götürüyorlar işler giderek ilginçleşiyor