Eğirdir’in Cire köyünden Mehmet Kayan, 2025 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına damgasını vurdu.
Sayısal puan türünde 492 puan alarak Türkiye 32’ncisi olan Kayan, Isparta’nın gururu oldu.
Hedefini net bir şekilde belirleyen Mehmet Kayan, tercihini Bilkent Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünden yana kullanacak. Türkiye 32’ncisi olmasına rağmen, memleketinin plaka kodu olan “32”yi başarı sırasıyla taçlandıran Mehmet Kayan, “Isparta’nın ismini Türkiye’nin en iyi üniversitelerinde duyuracağım” mesajını verdi.
Bomba 32 ailesi olarak genç yaşında büyük bir başarıya imza atan Mehmet Kaya’yı ve ailesini tebrik ediyor, akademik hayatında üstün başarılar diliyoruz.
Aktilki
19 Temmuz 2025 Cumartesi 22:48Okulunu ve öğretmenletini tebrik etmelisiniz. Başarı hiç bir vakit tek kişilik olmamıştır.
Tarık buğra
19 Temmuz 2025 Cumartesi 15:06Helal olsun,ancak her yere dağa taşa üniversite açtılar,iyi üniversite bitirenler avrupaya kaçıyor.Milyonlarca üniversite mezunu işsiz geziyor,atanmıyorlarda,durum vahim.
Ahmet Akan
19 Temmuz 2025 Cumartesi 14:26Mehmet Kayan öğrencimizi tebrik ediyorum. Yolu ve bahtı açık olsun. İlgili öğrencimiz Isparta ve ilçelerindeki liselerden değil Robert Kolejinden dereceye girmiştir. Isparta merkez ve ilçelerden dereceye giren öğrencilerimizide duyurursak onurlandırmış oluruz.
Kozmik Oda
19 Temmuz 2025 Cumartesi 14:13KAYAN !.. Soy ismi AŞİNA geldi. Belki de aynı görüşü benimsemiyordur. Yargılamıyalım..
Vatan
19 Temmuz 2025 Cumartesi 14:11Afferinn Aslanıma tebrikler başarılar