01 Mayıs 2025 Perşembe

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

VATANSEVER!

21 Eylül 2017 Perşembe 00:05

ELBETTE INSANDA KAINATTA SAHIPSIZ DEGIL; HER SEYI YOKTAN VAR EDEN ALLAH, KIMSENIN YAPTIGINI YANINA KOYMAZ!!! EGER BU KISIYI CINAYETE AZMETTIRIP SONRADA ORTADAN KALDIRDILARSA BUNUDA YAPANLARIN YANINA KOYMAZ MEVLA!

Hoca

20 Eylül 2017 Çarşamba 15:00

Biz de yedik! İnsanın gözünü para hırsı bürüdü mü başka bir şeyi görmüyor. Mermer ocağından köşeyi dönme pahasına bir aile yok olmuş, bir tetikçi işi bitip tehlike arzetmeye başlayınca intihar süsü verilerek ortadan kaldırılmış çok mu önemli o insan görünümlü yaratıklar için. Tabiat mahvolmuş diye düşünmelerini beklemek ise bunlara bakınca bayaaa komik olur heralde.

ŞÜPHE

20 Eylül 2017 Çarşamba 13:48

İntihar mı yoksa, intihar süsü verilmiş cinayet mi?

Ayse

20 Eylül 2017 Çarşamba 13:32

Ekranlarda asıl bu gibi kişilerin cünayetleri çözülmeli

mahmut aksu

20 Eylül 2017 Çarşamba 13:28

zamanında görevini yapmayan ilgililer yüzünden giden 3 can. yalan yanlış sahte raporlarla katledilen dağlar. koltuk ile cüzdan arasında sıkışıp kalan haysiyetsizler. izin verdikleri alanı sorsan mars ta bir yer gösterecek olan yüzsüzler. daha kaç can gidecek.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR