Isparta'da 12:40 saatlerinde başlayan şiddetli fırtına ve yağış kenti alarma geçirdi. Özellikle fırtınadan dolayı çatılarda profillerin uçuşması tehlikeye davetiye çıkardı. Bazı işyerlerinin tabelaları devrilirken, polis ve belediye ekipleri de çeşitli önlemler almak için kırmızı alarma geçti. Öte yandan şiddetli yağış nedeniyle Özkanlar Kavşağı alt geçidi ve çeşitli kavşaklarda da trafik ekipleri önlem aldı.
Saat: 12.50 - Cezaevi önünde ağaç devrildi, 142.Cadde çift şerit halinde yol trafiğe kapandı.
Saat: 12.55 - Süleyman Demirel Üniversitesi - İstanbul Caddesi üzerinde yol kenarına 2 ağaç devrildi, trafik etkilenmiyor.
Saat: 12.57 - Sidre Mahallesi 123. Cadde üzerinde bir ağacın devrilmesi sonucu yol kapandı.
Saat: 12.58 - Isparta Valilik meydanı alt tarafındaki Atatürk Parkı'nda bir ağaç devrildi, yaralı yok...
Saat: 13.00 - Pirimehmet Mahallesi 17966 Sokak, Fevzipaşa İlköğretim Okulu arkasında bir aracın üstüne güneş enerjisi paneli düşmesi sonucu zarar meydana geldi.Saat: 13.05 - Kent merkezinde bir şahsın başına tabela düşmesi sonucu yaralandığı öğrenildi. Yaralı Özel Şifa Hastanesi'ne kaldırıldı.
Saat: 13.15 - Eğirdir Yolu EMTAŞ önünde ağaç devrilmesi var.
Saat: 13.20 İstanbul Caddesi üzerindeki Ford Servisi önünde bir ağacın dalları koparak, kaldırım üzerine devrildi.
ilginç
19 Haziran 2014 Perşembe 22:021 haftalık hava durumu nerede