27 Temmuz 2024 Cumartesi

Isparta Orman Bölge Müdürlüğü’nde İME bahar dönemi başladı

Isparta Orman Bölge Müdürlüğü’nde İME bahar dönemi başladı

Isparta

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Orman Mühendisliği Bölümü 2023-2024 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı İşletmede Mesleki Eğitim (İME) dersi Isparta Orman Bölge Müdürlüğü’nde başladı.

Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan ALKAN, Isparta Orman Bölge Müdürü Rifat ATAŞ, Orman Bölge Müdür Yardımcısı Hasan ASLAN, Basın ve İletişim Müdürü İbrahim DOĞDAŞ, Fakülte Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Yasin KARATEPE, Dr. Nilüfer YAZICI, Orman Ekonomisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet KORKMAZ, Orman Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. H. Oğuz ÇOBAN, Sorumlu Öğretim Elemanları Dr. Öğr. Üyesi Mehmet S. ÖZÇELİK, Dr. Öğr. Üyesi İbrahim DURSUN, Toprak İlmi ve Ekoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ali ŞENOL ve Öğr. Gör. Süleyman UYSAL’ın katıldığı ilk ders etkinliği kapsamında, İME bahar dönemi öğrencileriyle buluştular.

Orman Bölge Müdürü Rifat ATAŞ konuşmasında, öğrencilere ülkemiz ve devletimiz için çok çalışkan olmaları ve İME’den en yüksek faydayı sağlamaları gerektiğini belirterek başarı dileklerini iletti. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Hasan ALKAN da konuşmasında, ISUBÜ Orman Fakültesinde uygulanan İME modelinin örnek bir model olarak çok olumlu yansımalarının olduğunu belirterek öğrencilere başarılar diledi. İlk dersin ardından birlikte fotoğraf çekilerek, Isparta Orman Bölge Müdürlüğü’nün Şube Müdürlükleri tarafından verilecek 4 haftalık eğitim programı başladı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR