28 Mart 2024 Perşembe

Isparta ile ilgili yeni bir rota oluşturuyoruz

Isparta ile ilgili yeni bir rota oluşturuyoruz

Isparta

Kültür Turizm Derneği Başkanı Zeynep Tola Altın, Isparta’nın tanıtımı yönünde Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca Isparta’ya özel Instagram sayfası oluşturulduğunu belirtti.

Isparta Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Zeynep Tola Altın, şehrin tanıtımına yönelik  çalışmalara ağırlık verdiklerini belirtti. Isparta Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Zeynep Tola Altın ve Başkan Yardımcısı Beyza Bağır Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’ı Tuhafiyeciler Sitesindeki ofisinde ziyaret ederek dernek çalışmalarına ilişkin bilgiler verdiler. Duayen Gazeteci Nasuh Özkan’ın da hazır bulunduğu ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Zeynep Tola Altın, amaçlarının Isparta’nın tanıtımına katkı sağlamak olduğunu ifade etti. Bu çerçevede Kültür ve Turizm Bakanlığının Isparta’ya özel ınstagram sayfası oluşturduğunu kaydeden Altın, bu sayfada Isparta’nın başta gül, lavanta gibi değerlerinin yanı sıra Davraz Kayak Merkezi ve pek çok tarihi ve turistik yerlerin tanıtımının yapılacağını belirtti.

4 ARALIK’TAN İTİBAREN KAYAK MERKEZİNE

TURLAR BAŞLIYOR…

Akdeniz’in incisi Davraz Kayak Merkezi’nde kış turizminin başlamasıyla birlikte 4 Aralık’tan itibaren tur şirketlerinin bu merkeze tur programları düzenlemeye başlayacağını kaydeden ISKUDER Başkanı Zeynep Tola Altın, “Isparta ile ilgili yeni bir rota oluşturuyoruz” dedi.

ISKUDER TEKESPOR KIZ

BASKETBOL TAKIMIMIZ

MADDİ DESTEK BEKLİYOR…

Dernek bünyesinrde kurdukları Kız Basketbol takımının da Bölgesel ligde mücadele ettiğini hatırlatan  Altın, “Tamamı Ispartalı kızlarımızdan oluşan bir basketbol takımı kurduk. Bölgesel ligde mücadele veren Basketbol takımımız başarılı sonuçlarla şuanda grup birincisi durumunda. Basketbol takımımıza Ispartalıların sahip çıkmasını ve maddi katkılarda bulunmasını bekliyoruz. Çünkü bölgesel ligde mücadele ettiğimiz için deplasman masrafları oldukça ağır oluyor. Hayırsever kişi ve kuruluşlardan takımımıza destek verilmesini  özellikle beklemekteyiz. Takımımıza sponsor olmak isteyenlere de kapımız açık. Maçlarımız ücretsizdir. Tüm sporseverleri maçlarımıza bekliyoruz. Bu hafta Cumartesi günü saat 14.00 de 6 Mart Spor Salonunda Kepez Belediyespor ile önemli bir maç oynayacağız. Tüm Ispartalı sporseverlerimizi bu maça bekliyoruz, takımımıza destek versinler. Isparta Belediyesinden destek sözü aldık, tüm kurumlardan da aynı ilgiyi bekliyoruz” dedi.

“BASIN OLARAK HER

ZAMAN YANINIZDAYIZ”

Isparta Kültür Turizm Derneği Yönetiminin kendisini ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’da, Basın olarak her zaman ISKUDER Tekespor Kız Basketbol Takımına destek olmaya hazır olduklarını belirterek, ziyaretinden dolayı Dernek Başkanı Zeynep Tola Altın’a teşekkür etti.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandaş

05 Aralık 2021 Pazar 19:57

Önce şu takımın adını bir değiştirin. Tekespor nedir ya koyun mu bunlar. İnsan hangi takımda oynadığını söylemeye utanır.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR