10 Mayıs 2025 Cumartesi

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ab

02 Ağustos 2019 Cuma 18:53

mezarlık sorunu hala çözülmedi. bu kadar zor olmamalı bu sorun sayın başkan

aslı

02 Ağustos 2019 Cuma 17:48

akagündüz sana mı kaldı yönetimi şişirmek takdir etmek.derhal istifa et ....senin siyaset yapacak halin yok ıtso dan göbeğin bağlı çünkü

Hüseyin

02 Ağustos 2019 Cuma 15:42

Başkan çünür mezarlık rezil duvar yok tarlalarla iç içe otlar berbat bir ilgilenirseniz

Oğuz

02 Ağustos 2019 Cuma 14:03

Ey Akagündüz biz Mhp'ye oy verirken seçimi kazanması kazanamazsa adam gibi muhalefet yapması için verdik.Sen kim oluyorsun ki Mhp'liler adına hüküm verip mevcut yönetimin şakşakcılığını yapıyorsun?Tüm şantiyeler yatıyorken,memleketimde hizmet namına 1 cm ilerleme yokken neyin kafasını yaşıyorsun?Lütfen ya istifa et ya da teşkilat bu zillet durumuna el koysun.

ıspartalı

02 Ağustos 2019 Cuma 12:24

Sayın başkanım; Tabakhane sorunu öncelikli ve acil eylem planlarının birinci. sırasını teşkil etmesi gerekirken, hala bu yaz gününde koku çekmeye devam ediyoruz. Geceleri kapı pencere açmak neredeyse bir mucize!

Atölye ustası

02 Ağustos 2019 Cuma 12:22

Sayın başkanın fırsat bulursan bir gün park bahçelere uğrarsan seviniriz herkez eli Boş gönlü hoş çay kafve bol arazi Allah â emanet

Ispartayı Seven Bir Vatandaş

02 Ağustos 2019 Cuma 12:10

Şükrü Başkakanımdan Somut adımlar bekliyoruz. Bu güne kadar iktidar gücü olmadan iş yapıldı. Şimdi iktidar gücü var. Vali Beyin desteği ile Belediye Başkanı, Bakan Bey, Milletvekilleri el ele verip ITKM, SAV Koku sorunu, Tabakhane Koku Sorunu Çiftçinin malının Değerinde satılması, gibi birçok Soruna Çözüm bulmalı.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR