15 Aralık 2024 Pazar 20:29
Isparta
Isparta Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro ekipleri, halkın ve gençlerin huzuru ve güvenliği için 7/24 ara vermeksizin görevlerine devam ediyor.
Emniyetten yapılan paylaşımında; ‘Müdürlük tarafından kamuoyuyla paylaşılan asayiş bilgilendirmede: Ekiplerimiz Huzur ve Güvenliğiniz İçin Görev Başında!
Kafeler Bölgesi, Eski Otogar Çevresi ve Demirköprü Kavşağında gerçekleştirilen şok uygulamalar kapsamında: 102 şahıs kontrol edilmiştir. Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için çalışmalarımız kararlılıkla devam ediyor!
Sustalı bıçak taşıyanları da yakalamaları gerek
15 Aralık 2024 Pazar 20:20Denetlemeler güzel,ancak uzerinde sustalı sivri bıçak taşıyanlarıda yakalamalari gerek..!!
Emniyet çalışanları sağolsun
15 Aralık 2024 Pazar 19:46Sağolsun Ekipler denetimleri aralıksız sürdürmeleri çok önemli gece 3 te 5 te sokaklarda gecenin bir vakti bu adamlar nereden geliyor nereye gidiyor bilen var mı gece bekçileri arada dolaşırlar halkın güvenli oldukları duygusu hissettirirlerdi