Isparta İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından asayiş ve trafik kontrolleri artırıldı. Kentte her gece hem asayiş hem de trafik denetimleri yapılıyor. İl Emniyet Müdürlüğü, “Şehrimizin huzur ve güvenliği için denetimlerimize aralıksız devam ediyoruz” mesajı paylaştı.
Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Ekipler denetimlerde dron desteği de kullanıyor. Trafikte tehlikeli ve kurallara uymayan araçlar tek tek tespit ediliyor. Ana caddelerde ve belirli noktalarda trafik ekipleri özellikle gece saatlerinde kontrol gerçekleştiriyor. Hatalı ve trafik kurallarına uymayan sürücülere cezai işlem uygulanıyor. Denetimlerin sürekli artacağı öğrenilirken, sürücülere de trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulunuluyor.
Öte yandan asayiş uygulaması da son günlerde arttı. Emniyete bağlı asayiş ekipleri eğlence merkezleri başta olmak üzere kentte bir çok noktada çalışmalar yapıyor.
Ali
18 Eylül 2023 Pazartesi 11:28Okul önlerinede gidin gözde okullar. Ülkü .NDemirel motorlarin üstünde küçücük kasksız cocuklar tehlikeli servislerin arabaların arasında birine sordum 2 kask 5000 tl dedi sevis 2000 tl aylık 4000 bir yılda motor amorti edecek napayım diyor.Insanlar ne hale düştü yazık başta 2km lik yola 2000 tl istiyen sertur .Bunlar hep sizin eseriniz.
Vatandaş
18 Eylül 2023 Pazartesi 11:04Denetimlerin arttığı çok bariz görülüyor, yaz boyu çektiğimiz motor gürültüsü şikayet, şikayet nihayetinde 15-20 gün kesilmişti şimdi yine aynı. El koyduğu motorun parasını ödeyene geri vereceğine, el koyup Devlete verse bakalım bu kadar sorumsuz ve egoist davranabilecekler mi?Son zamanlarda ki ölümlü kaza haberleri çoğu motor kazası okuyoruz.
Isparta li
18 Eylül 2023 Pazartesi 10:32Kafeler caddesi içi motosiklet kaynıyor.her taraf ta motorlu insanlar alışveriş edemiyor.gecen gün belinde adamın çakı bıçak ne varsa geziyor .denetim zayıf sivil olması lazım oraya.
Düğün konvoyu mu olur
17 Eylül 2023 Pazar 19:58Düğün konvoyları yasaklanmalı... o benzin Rusya dan geliyor, baxıları akıldız ama baxıları da bilsin ki ithal edilen malkar devletin milletin cebinden çıkıyor
Denetim nerde
17 Eylül 2023 Pazar 19:39Denetim mi... Ben sade vatandaş bile gece 10 15 serseri motorlu görüyorum.. adres ışıkkent mahallesi.. Ben çıksam denetime günde 15 20 motorlu içinde alkol alan doğan yakalarım.
Gece alkollü sürücüler egsoz bağırıyorlar.
17 Eylül 2023 Pazar 19:26Gece bütün serseriler sabaha kadar 6 mart caddesinde arabalarla,motorlarla egsoz bağırıyorlar.Alkollu sürücüler gece çok.
Emniyet müdürü rica ediyorum okuyun
17 Eylül 2023 Pazar 13:56Gülistan mahallesi eviva lafe sitesi yan tarafına park edilen tırlar neden kontrol edilmiyor HORONTUR TIR var icinde geceleri tıkırtı oluyor ve metemar turları nereden cıktı bu tırlara park alanı yapın mahalle arasına park yasak olduğu halde neden park ediliyor emniyet müdürü lütfen duyarlılıkla bu mesajımı okuyun belediye başkanıda okuyun lütfen
Tuncay
17 Eylül 2023 Pazar 13:28Yetiştirme yurdu 107 caddede pazar kahvaltımı yaptım 10 da sigara içmeye balkona çıktım en az 5 motor plaka yok bağırta bağırta geçtiler biride siyah bez geçirmiş plakaya emniyet siviller yunuslar çok sıkı denetim olmazsa bu iş çözülmez kafa patlatıyorlar yakalayıp evire çevire dövmek lazım bunları emniyette serbest bırakacak kırın kafalarını diye .
Amad
17 Eylül 2023 Pazar 12:50Çok geç kalındı bütün sene boyunca ansızın yapılmalı.bilhassa Antalya yolunda kontroller ve radar kontrolü sıklaştırılmalı.