04 Şubat 2018 Pazar 20:44
Isparta
Gazi Kemal Mahallesi’nde ilginç bir olay yaşandı. Sahibi Antalya’da olan tarihi bir evde mahsur kalan kedi mahalle sakinlerinin dikkatini çekti. Kedinin 3 gün boyunca evin penceresinden ayrılmadığını gören sokak sakinleri durumu İtfaiye’ye bildirdi. İtfaiye ekipleri açlıktan ölmek üzere olan kediyi kurtardılar.
Vatandaş
05 Şubat 2018 Pazartesi 21:12Gazi kemal mh.de aşevi yanındaki sarı metruk bina öğrencilerin okul sonrası sigara içme yeri oldu. Sayın valimizin hassasiyetini biliyoruz. Umarım bu bina için gerekeni yapar.Genclerimiz zehirlenmesin.Simdiden teşekkürler
bilir kişi
05 Şubat 2018 Pazartesi 20:54duyarlı mahalleliyi tebrik eder .. duyarsız o mahalle muhtarını esefle kınıyoruz.
sizin için varız.
05 Şubat 2018 Pazartesi 15:25esas güzel yürekli insanlar sizsinin biz size teşekkür ederin bizler sizler için varız .bizim için her canlı değerlidir. bazı vatandaşlarımız çok anlayışsız davransada sizingibi güzel insanlar var.
mahalle sakini alaylı
05 Şubat 2018 Pazartesi 08:44çok tşk ediyoruz ekiplere , 3 gündür ordaydı o kedi , zaten 1 gün daha geçse sanırım susuzluktan ölecekti.
GÜLDEN KILIÇDAROĞLU
04 Şubat 2018 Pazar 22:38allah razı olsun.....güzel yürekli itfaiyeciler....sagolun varolun...