Isparta Belediyesi, şiddetli yağış dolayısıyla taşkın ve sel felaketinin yaşandığı Antalya’nın Kumluca ve Finike ilçelerine vidanjör, 2 bobcat, 2 kamyon ve 20 personel görevlendirdi.
Antalya’da dün etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Kumluca ve Finike ilçelerinde yağışın etkisiyle taşkın ve sel felaketi yaşandı. Isparta Belediyesi de taşkın ve sel felaketinin yaşandığı bölgeye destek için harekete geçti. AFAD İl Müdürlüğü koordinesinde Isparta Belediyesinden 1 vidanjör, 2 bobcat, 2 kamyon ve 20 personel çalışmalara katılmak üzere bölgeye hareket etti. Ekipler, AFAD koordinesinde bölgedeki çalışmalara katılacaklar.
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Antalya’da taşkın ve sel felaketinden etkilenen tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Başdeğirmen, “Antalya şehrimizde dün gece sağanak yağış dolayısıyla Kumluca ve Finike ilçelerinde taşkın ve sel felaketi olaylarının yaşandığını üzüntüyle öğrendim. Bölgedeki çalışmalara katılmak üzere araç ve personellerimizi görevlendirdik. Kendileri de çalışmalara katılacaklar. Antalya’da sel felaketinden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum” dedi.
Dağlı
14 Aralık 2022 Çarşamba 12:38İşci şahıs yarana krem sür tuz basdırma kuyruk acın varsa çık soyle tabi birz erkeksen millete çamur atma...
Park ve bahçeler
13 Aralık 2022 Salı 22:19İŞÇİ denilen şahıs sen birilerine yalakalık yaparken o sevilen zaat çalışıyor. Dönemin köpeği olma işinin adamı ol.
Yatmayın
13 Aralık 2022 Salı 10:23O şef siz yatarken Kumluca’da çalışmakta
Zır delii
13 Aralık 2022 Salı 10:07İşçi denilen şahıs hayırdır işin gücün yok adam mı takip ediyon veya ettiriyorlar bu nasıl bı y*l*k*lık
Delii
13 Aralık 2022 Salı 10:03İşci denilen şahıs hayırdır kuyruk acısı var galiba çamur attığına göre
Memur
13 Aralık 2022 Salı 10:00Ne o işçi rumuzlu arkadaş çekemedin mi bu kadar sevilen şefi hemen bok atıyorsun
İşçi
13 Aralık 2022 Salı 06:36O şef mesai saati olmayan hergun saaat 11.00 de spora gidip saat 14.00 de mesaisine devam eden arkadaş degilmi iş ahlakı çok iyidir hakkını verir
Park ve bahçeler
12 Aralık 2022 Pazartesi 17:46Geçmiş olsun ANTALYA. Ekibin başında işinin ehli, Park ve bahçeler Müdürlüğü'nün sevilen siması personelin sevip saydığı AHMET SAYLAM var.