Isparta Belediyemize son günlerde vatandaşlarımızca yapılan müracaatlarda bazı özel firmalara ait ödeme noktalarından yaptıkları ödemelerden dolayı mağduriyet yaşadıklarını bildirmişlerdir.
Konu ile ilgili olarak belediyemizce yapılan incelemelerde vatandaşlarımızın söz konusu ödemelerini belediyemizin anlaşması bulunmayan bazı ödeme noktalarından yaptıkları, yapılan ödemelerin sistemimizde gözükmediği, dolayısıyla borçlarının belediyemizde alacak olarak gözüktüğü tespit edilmekle birlikte, belediyemizin anlaşmalı olduğu ve hemşehrilerimizin yapmış oldukları ödemelerin online sistemle hesaplarında anında gözüktüğü belirlenmiştir.
Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için ödemelerini Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Bölümü ile birlikte yine; Şehirlerarası otobüs terminali ile köy ve kazalar garajındaki belediyemize ait veznelerimiz, mahalle vezneleri, anlaşmamız bulunan tüm bankalardan ve PTT şubelerinden yapabileceklerini hatırlatır, bunların dışındaki yerlerden yapılan ödemelerden dolayı vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için dikkatli olmaları gerektiğini saygıyla kamuoyuna sunarız.
İşçi hakkı
23 Temmuz 2019 Salı 13:58Sayın Başkan Isparta çöp depolama tesisindeki adamlar maaşını düzensiz alıyor önü kurban çoluk çocuk bayram edecek adamlar düşünüyor nasıl yapacaz diye siz her ay taşeron firmaya düzenli ödeme yapmanıza rağmen maaşları aksıyor adamların bide oradaki çalışanlarla ilgilenseniz yada taşeron firmayı bı hizaya soksanız.Tesekkurler..
Isparta yerlisi
22 Temmuz 2019 Pazartesi 23:32Sayın başkanım şu mahallelere de sinek ilacı yaptırın lütfen heryer sinek sivrisinek
Garantici....
22 Temmuz 2019 Pazartesi 14:29Kabirden babam çıksa gelse, ödemelerini şuradan yap dese yine inanmam. Araç vergilerimiz maliyeden, elektrik borcu ödemelerini CK veznesinden, su ve ev-arsa vergilerini belediye veznesi haricinde yaptırmam. Şimdiye kadar kafam hiç ağrımadı. Üşenenler gitmeyenler, İnternet annesi yiyenler uğraşsın dursun..