Isparta’nın son 25 yılına damgasını vuran Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatından doğan alacaklar tahsil edilmeye başlandı. İnşaatın yüklenici firmasına kayyum olarak atanan TMSF, Isparta Belediyesine 3 milyon 552 bin lira ödeme yaptı.
ITKM’deki dükkanların tamamlanmasında da artık sona doğru yaklaşılırken, dükkanların yüzde 70’i kiralandı. Isparta’nın yılan hikayesinde sona doğru yaklaşılıyor. Belediye Başkanı Başdeğirmen bir taraftan inşaatın tamamlanması için mesai harcarken, diğer taraftan da belediyenin haklarını koruyor. Bu kapsamda Başkan Başdeğirmen, yıllardır tartışma konusu olan Isparta Belediyesi’nin ITKM’den doğan alacaklarının tahsilatını yaparak, Ispartalının parasını hizmet için Isparta Belediyesine kazandırıyor.
Isparta Belediyesi’nin ITKM ile ilgili takip ettiği alacaklardan 3 milyon 552 bin lirasını tahsil ettiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “biz işimizi takip ediyoruz. ITKM’de alacağımız var dedik demi neden başlıyorsunuz dediniz evet TMSF belediyenin hesabına takip ettiğimiz alacaklardan 3 milyon 552 bin lira hesaba para yatırdı biz işimizi takip ediyoruz. Hep dediniz TMSF’ye bunu verdiğiniz zaman ITKM’deki alacaklarımız ne olacak diğer davamızda devam ediyor sonuçlandığı zaman oda ödenecektir. Biz Isparta’ya hizmet etmek için geldik Isparta’nın problemlerini çözmeye geldik. ITKM inşaatından Isparta Belediyesi’nin alacaklarının tahsil edilemediği yönündeki eleştiriler,Başkan Başdeğirmen’in bu açıklaması ile artık sona ereceğe benziyor.
Sen
10 Ekim 2021 Pazar 22:47Şehrin göbeğinde güzel bir yer olacak size kalsa hiçbişe yapılmasın yıllardır sürüncemede bitmemiş süper olacak ısparta köy gibi kaldı bi an önce açılsın ya her yer apart dolu 20 metrekarede yaşammı olur ya
HIZIR
10 Ekim 2021 Pazar 22:15buradan geçerken bakıyorumda ıspartanın en güzel yeri böyle betonla dolduruldu açık pazardı bi gidip geziyorduk hava alıyordum boguluyoruız artık tışış tıkış yaptınız ıspartayı o üzüm heykeli her an yıkılacak sanki nefes alacak tek yer ATATÜRK PARKI AKALDI ITKM BURASI BOTON MEZARLIĞI OLDU FETÖCÜLERE PEŞPEŞ ÇEKECEGİZ DERKEN DEVLETTEN ÇIKAN PARANIN HESABI YOK YAZIK EMEKLİYE PARA YOK AMA BURALARA VAR PARAMIZ YOK PAZARA BİLE ÇIKAMIYORUZ BE....öğlumun öğrenci bursuyla geçiniyoruz kimler uçuyorsa
Cömert
10 Ekim 2021 Pazar 19:48ne problemi, anlamadım. başkan ne diyor? Bu problemi kim yarattı: Alt geçide ismini verdiğiniz belediye başkanı Balaman. partisi AKP. Sakın önceki başkanı suçlamayın. Sorunun çözülmemesi için TMSF'ye baskı yapan benim herhalde !
Halk
10 Ekim 2021 Pazar 17:02Ne zaman açılacak yanlış hatırlamıyorsa Eylül ayı açılışı vardı