27 Temmuz 2024 Cumartesi

Isparta Belediye Meclisi yeni üyeleri belli oldu

Isparta Belediye Meclisi yeni üyeleri belli oldu

Isparta

Isparta Belediye Meclisi yeni üyeleri belli oldu.

Belediye meclis üyeliğinde ilk dağılıma göre Ak Parti 23, CHP 8,  İYİ Parti 4 meclis üyesi çıkartırken, MHP 2 meclis üyesi çıkarabildi.

AK Parti’de Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’in kontenjan adayları Özer Sakarya, Abdullah Ergin, Selma Küçükköse ve Burak Özdemir meclise girdi.

Diğer yandan partilerin alınan oyuna göre…

AK Parti’de Musa Macit, Uğur Büyükçulcu, Özler Erdoğan, Gülay Erol, İbrahim Can, Abdullah Çobankaya, Furkan Muhammet Balaman, Bilal Türe, Bahri Ekerbiçer, Canan Aydın, Muharrem Ali Değirmenkaya, Arif Günay, Mahmut Oğuz Bozkır, Esra Tunçbilek, Hüdaverdi Balcı, Fatih Hakkı Meydan, İbrahim Kocabaş, Mehmet İzci, Bilal Tanışman yeni belediye meclisi üyesi oldu.

CHP’de ise Hasan Büyükçam, Burak Büyükkaşıcı, Onur Demirel, Mehmet Büyüktuncer, Mehmet Rafet Kıstır, Mehmet Özcan, Hüseyin Burak Bölükbaşı, Refik Güvenç, İYİ Parti’de Mustafa Afşin Bozkurt, Fehmi Gezer, Muhammet Büyükleblebi, Murat Dolunay,MHP’de ise Cihan Zengi, Vedat Yılmaz, meclise girebildi.  

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

yüksek mimar

02 Nisan 2024 Salı 13:51

ıspartalıya üstten bakan kibirli ve yeni yetme cocuklarıda doldurmuslar yazık....

Ülkücü32

02 Nisan 2024 Salı 12:11

İYİ partili yöneticiler nerdesiniz.Turalın iki simidine kandınız.Size kahvaltı ısmarlıyordu.koşa koşa gidiyordunuz.ne oldu. nerdesiniz. Şu facebook kahramanı öğretmen mustuk, merdiven altı örgücü ne oldu. Isparta yalana talana izin mi verecek.siz kimsiniz.Gittiğiniz her yeri kurutuyorsunuz.Arkadan oyun oynayın, para ile adamların yanıda yer alın.Çarparlar böyle.Zavallılar

Kerem

02 Nisan 2024 Salı 09:09

Mhp nin dandik 2 si oğuzhan başkanın mendili etmez çapsız aziz senin yapacağın liste bu kadar olur

21 li

02 Nisan 2024 Salı 07:22

ben .OSMANLIYA İHANET ETMİŞ.DEDESİ SÜRÜLMÜŞ,ÇOK PARTİ DEĞİŞTİREN .selo ile kahvaltı için can atan birine veya onun peşinden ğidene rey vermek benim için ırkıma ihanettir.KÜRDÜM.krde en büyük zülmü eden.ERMENİ,chp, dem ve dieğr unsurlara rey vermem IRKIMA DİNİME İHANET SAYARIM.HÇBİR PARTİYİ SAVUNMAM LAKİN:CHP,DEM VE DİĞER IRKÇI PARTİLERE HİİİİİİİİİİİİİİİÇ REY VERMEM.AÇILIM DEDİK:NE KADAR ĞİZLİ ERMENİ ve emperyaist veletleri var ise hepsi ortaya çıktılar işte AÇILIMIN FAYDALARI.

İyi gençlik

01 Nisan 2024 Pazartesi 21:14

İyi partili olan yok mecliste bunlarda geçen meçlis ve il geneldekiler gibi partiyi satarlar.

osman

01 Nisan 2024 Pazartesi 16:54

2 AKP li bayan. onun dışında hep erkek egemenliği

Eskilerden tecrübeli

01 Nisan 2024 Pazartesi 14:32

Eski MHP den ayrılan İyi partiden meclis üyeliği için kesin gözüyle bakılan Erol , Osman..... Ne oldu artık şimdi... Şunu unutmayın ki , sürüden ayrılanı, kurtlar yem olarak kullanır, yerler... Aynı ilçe başkanlığına oynayanlar ,gibi....

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR