Isparta Baro Başkanı Av. Ünsal Çankaya, Türkiye Barolar Birliği'nin organizasyonu ile önce Hatay ardından Kahramanmaraş illerinde meslektaşları ile buluştu.
Başkan Çankaya açıklamasında; "Her iki ilimizde de çoğu binanın yıkılmış olduğunu gördük. Sarılması son derece zor yaraların olduğunu gördük. Dinmesi imkansız acıların olduğunu gördük. Fakat bir yandanda tüm yaralarına ve acılarına rağmen yıkılmamış, dimdik ayakta duran avukatlarımızın olduğunu gördük. Yıkılmamış dimdik ayakta duran Barolarımızın olduğunu gördük. Avukatlık mesleğinin hem gereği hem de sonucu olan sorumluluk alma yetisi ile avukatların tüm örgütlü güçleri ile akıl almaz bir enerji ve duygu bütünlüğü ile ellerinden geleni yaptıklarını gördük. Hem meslektaşların hem de vatandaşların her zaman olduğu gibi sesi nefesi olduğunu gördük. Avukat olduğumuz için gurur duyduk. Türkiye’de Barolar var dedik."
Isparta Baro Başkanı deprem bölgesinde

Isparta Baro Başkanı deprem bölgesinde
07 Nisan 2023 Cuma 15:53
Isparta
nav tune
07 Nisan 2023 Cuma 18:48taşıdığınız cubbelerin renklerine,TÜRK ADALETİNİ TEMSİL etmiyenleri , yoktan sayın ğitsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin. boş veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer.kendi kendini ÖVENLER .yoktan sayın ğitsin.
Hak hukuk adalet
07 Nisan 2023 Cuma 16:10İyi ki Barolar var