Isparta-Antalya karayolunun 30. Kilometresinde seyir halindeki minibüs ön lastiğinin patlamasıyla kontrolden çıktı. Kazada yol kenarındaki ağaca çarpan minibüste 1’i ağır 4 kişi yaralandı.
Kaza 19.00 sıralarında Isparta-Antalya karayolu Sütçüler Kavşağı mevkiinde meydana geldi. Seyir halindeki minibüsün ön lastiği patladı. Kontrolden çıkan minibüs ağaca çarptı. Kazada 2 kişi araçta sıkışırken olay yerinde Isparta ve Burdur AFAD ekipleri ile 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışa yaralılar kurtarılırken, sağlık ekipleri tarafından hastanelere kaldırıldı. Kazaya karışan minibüs çekici yardımıyla olay yerinden götürüldü.
Ferhat Er
21 Şubat 2022 Pazartesi 12:45O tek yönlü yol Isparta ya hiç yakışmıyor
Şoför
21 Şubat 2022 Pazartesi 09:59Lastik fiyatları düşürülsün
Ispartalı
21 Şubat 2022 Pazartesi 04:53Bizim Isparta vekillerinden hiçbirşey olmaz
Abdullah AYDIN
20 Şubat 2022 Pazar 21:03Neden TBMM'de, hiç bir milletvekilinin, bu yolların durumundan bahsetmediğini anlamıyorum. Isparta ve Antalya, bir köy yoluyla birbirine bağlı ve vekillerin hepsi duyarsız.